Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. SOSYALGI PR

SOSYALGI PR

admin admin - - 3 dk okuma süresi
6 0

2011 yılında Şinasi Cangir tarafından kurulan altıncı yılında yeni ortaklıkla güç kazanan Sosyalgı Dijital Medya Ajansı 2021 yılında dizayn ettiği yeni marka imajı ile olumlu bir geri dönüş aldı.

On yıldan fazladır sektörde yüzlerce markaya hizmet veren Sosyalgı imaj değişikliğinin yanı sıra aldığı yatırım gücüyle de daha önemli markalara danışmanlık vermeye başladı.

Yeni logosu, web sitesi ve sosyal medya imajıyla yeni hizmet prensibini ‘360° dijital iletişim’ olarak belirleyen Sosyalgı Dijital Medya Ajansı, ana ekibini koruyarak yeni genç yeteneklerle de ekibini büyüttü.

Sadece Türkiye’de değil global olarak da markalara hizmet veren Sosyalgi, yurt dışı hizmet ihracatını 2022 yılında daha da büyütmeyi hedefliyor. Şimdiye kadar 11 farklı ülkeye hizmet veren ekip bu anlamda da iyi bir tecrübeye sahip.

Ajans kurucusu Şinasi Cangir ve ajans ortağı Ezgi Orfa Cangir ”2021 yılı bizim için bir dönüm noktası oldu, markamız 10. yılını kutlarken bizlerde yeni bir dönüşüm ve vizyona ihtiyacımız olduğunu düşündük. Hizmet skalamız ve görünümümüzü değiştirdik; ancak tecrübe ve ekip olarak heyecanımızı da koruduk. 2022 yılında büyük markalarla ve kişilerle iletişim danışmanlığı modeli noktasında da görüşme halindeyiz. Umarım başarılı projelere imza atar ve algıları partnerlerimiz adına doğru yönetiriz.” dediler.

Sosyalgı dijital medya ajans ekibi; dijital medya, sosyal medya, web site, aplikasyon, grafik tasarım, 360° google, marka kimliği, e-ticaret çözümleri, kreatif projeler, prodüksiyon, etkinlik yönetimi, editöryal işler ve kurumsal eğitimler olarak çok farklı alanlarda hizmet veriyor.

10 yılı aşkın tecrübe, 100’den fazla marka, 11 farklı ülke tecrübesi; binlerce reklam yönetimi ve on binlerce içerik üretimi yapan Sosyalgı Sosyal Medya Ajansu yeni yatırımlar almak içinde fırsatları her zaman değerlendiriyor.

Marka referanslarını ve diğer tüm detayları www.sosyalgi.com.tr adresinden bulabilirsiniz.

Sağlıkla kalın, sevgiler.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir