Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Doğal Taş Ne İşe Yarar?

Doğal Taş Ne İşe Yarar?

admin admin - - 6 dk okuma süresi
8 0

Doğal Taş Ne İşe Yarar?

Doğal taşlar; ortaya çıkış süresi ve bulunma zorluğu açısından oldukça kıymetlidir. Doğal taş fiyatları da elde edilebilme zorluğu, işlenme şekli, doğal taş türüne göre değişmektedir. Doğal taş ne işe yarar konusu, doğal taş süs ve doğal taş takı ürünleri almak isteyen kullanıcılar tarafından sıkça aranmakta; doğal taşların etkisi merak edilmektedir. Peki, Doğal taş ne işe yarar?

Doğal taş etkisi diye bir etkinin bilimsel olarak kanıtları olmasa da, alternatif tıpta sıkça kullanılmakta ve doğru doğal taş kullanımı sağlandığında fiziki, ruhsal etkileri olduğu kabul edilmektedir. Doğal taşların etkileri Doğal taş türlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Çok eski zamanlardan günümüze dek dayanan, batıl inanç sayılsa da etkisi olduğuna inanmakta zorlanmadığımız doğal taşlar; fiziki ve ruhsal açıdan kullanan kişiyi pozitif yönde etkisi altına alabilmektedir. Çağlar boyunca doğal taşlar birçok medeniyet tarafından şifa kaynağı olarak kabul edilmiştir. Doğal taşların dünya enerjisi kanallarından geçebildiğine ve doğru kullanıldığında doğal taş türlerine göre insanlar üzerinde iyileştirici bir etkisi olduğuna inanılır. Doğal taşların günümüzdeki kullanım sebepleri eski çağlarda şifasından ve iyileştirici etkisine olan inançtan kaynaklansa da günümüzde daha çok süs eşyası, görsel açıdan etkileyiş, günümüz modasına uyum gibi sebeplerden kaynaklanır.

Doğal Taş Türleri

Doğal taşların etkisine, görüntüsüne, elde edilme biçimine göre türleri bulunmaktadır. Doğal taş türlerine göre insan üzerinde bıraktığı etkilerin de farklılık gösterdiği bilinmektedir. Doğal taş çeşitleri genel olarak bakılınca şu şekilde sıralanabilir;

1. Ametist Doğal Taş

Ametist Doğal taşın oldukça fazla özelliği vardır ve doğal taş türlerini incelerken en çok övülen doğal taş türü olduğu da gözlerden kaçmayacaktır. Ametistin insana faydaları migren ağrılarını geçirmesiyle, strese karşı savaşmasıyla, insanın iştahsızlığını gidermesiyle, kötü alışkanlıklarına karşı savaşmasına destek olmasıyla sıralanabilir. Ametistin negatif havadan kurtulmaya ve negatif etkileri geride bırakmaya yaradığı söylenebilir.

2. Akik Doğal Taş

Akik, görebileceğimiz en güzel görüntüye sahip doğal taşlardan biridir ve stresli durumlarda ruhen stresle savaşmamıza katkı sağladığı, genel anlamda insanı koruma altına aldığı bilinir. Bu etkiler nedeniyle hamile kadınların aksesuar olarak en çok tercih ettiği doğal taş türlerinden biridir. Akik taşları kırmızı, yeşil ve daha farklı renklerde olabilmektedir.

3. Azurit Doğal Taş

Azurit Doğal taş türünün romatizma hastalıklarına, eklem ağrılarına oldukça katkı sağlaması ile bilinir. Diğer doğal taş türlerinden görünüş ve etki bakımından çok farklı olduğu kabul edilmiştir. İnsan psikolojisindeki sağlığının korunmasına iyi geldiği ve meditasyon için olumlu etkileri olduğu söylenir.

4. Güneş Taşı

Güneş taşının bazı medeniyetlerde özgürlük simgesi anlamına geldiği kabul edilir. Güneş taşı, aynı zamanda liderlik taşı olarak da bazı kesimlerin dilinde ismini geçirebilmektedir. Bu etkilerden yola çıkarak; Güneş taşı etkileri liderlik psikolojisini güçlendirmesiyle, insana özgür bir alan tanıyabilmesiyle meşhurdur.

5. Ay Taşı

Ay taşı, işlenmemiş haliyle görünüm açısından büyük beyaz elmaslara ve buzlara benzetilmektedir. İkili ilişkiler için yapıcı bir etkisi olduğuna inanılır. Duygusal anlamda insanların zihnini dengeleyecek bir etkiye sahiptir.

Doğal taşların etkileri, görüldüğü üzere her taş türüne göre farklılıklar ve benzerlikler gösterebilmektedir. Örnek olarak incelenen bu 5 doğal taş dışındaki ondan fazla doğal taşı, doğal taş etkileri sayfasında bulabilir ve detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda ilgili sayfada gerçek doğal taş ürünleri de görebilir, sipariş verebilirsiniz.

Doğal Taş Tesbihler

Doğal taş tesbih, yukarıda örnek olarak incelenen 5 doğal taş veya diğer doğal taş türlerinin işlenerek tesbih boncuğu haline getirilmesiyle özel olarak hazırlanır. Doğal taş tesbihler, son zamanlarda yeni yılın modası olarak sıkça karşımıza çıkmakta ve özellikle erkeklerin vazgeçilmez aksesuarı olmasıyla popülerliğini korumaktadır.

 “Doğal Taş Satın Al” , “Doğal Taş Tesbih Satın Al” , “Tesbih Satın Al” aramaları yapan kullanıcılar için önerebileceğimiz firmalardan biri Luxury R Visible Tesbih – Doğal Taş firmasıdır. Yılları aşkın sektör deneyimi ile uzun bir zamandır Luxury R Visible internet mağazasında doğal taş ürünleri, doğal taş tesbih çeşitleri, tesbih satın al hizmeti için müşterilerine geniş bir ürün yelpazesi sunulmaktadır.

__
SosyoFun Sosyal Medya Ajansı katkılarıyla…

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir