Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Veri kurtarma Ankara

Veri kurtarma Ankara

admin admin - - 3 dk okuma süresi
12 0

Veri kurtarma, masaüstü bilgisayar, laptop, cep telefonu, harici depolama cihazları üzerinde bulunan bilgilerinizin herhangi bir nedenden kaybedilmesi halinde yapılan bir işlemdir. Verileriniz bilerek ya da yanlışlıkla silinebilir ya da bozulabilir. Kısacası cihazınızda erişemediğiniz verilerinizin yeniden ulaşılabilir hale getirilmesi işlemidir. Özellikle kurumsal firmanızın, devlet kurumlarının ya da bireysel cihazlarınızın verileri bu hizmet sayesinde kullanılabilir.

Veri kurtarma işlemini laboratuarımızda uzman mühendisler tarafından % 95 oranında gerçekleştiriyoruz. Bilgisayarınızda ya da cep telefonlarınızda yaşadığınız veri kaybı sorunlarınızda size hızlı çözümler sağlayarak anılarınızı, dosyalarınızı ya da müşteri bilgilerinizi sorunsuz bir şekilde teslim ediyoruz.

Veri kurtarma Ankara ofisimizde gerçekleştirdiğimiz işlemlerinizde size hızlı ve güvenli çözümler sunuyoruz.  Veri kaybınız harddisk, flash bellek, cep telefonu, hafıza kartı, video ve resim gibi görüntülerden oluşabilir. İşlemlerin tamamı teknolojik cihazlar ve yazılımlarla yapılır. Verilerinizin kurtarma işlemin de önceliğimiz cihazınızın ücretsiz olarak analiz edilmesini sağlamaktır. Analiz ettiğimiz cihazınızla ilgili sorun tespiti yapıldıktan sonra gerekli bilgiler tarafınıza geçilerek onay alınması sağlanır. Onay sonrasında başlanan çalışmalarda  oranımız % 95’lerdedir. Cihazınızı hiçbir şekilde kurcalattırmadan bize ulaştırmanız halinde sorun büyük ihtimalle çözülebilecektir. Panik yapmadan ve cihazınızı Ankara veri kurtarma laboratuarımıza gönderebilirsiniz.

Kesinlikle laboratuvar ortamının dışında işlem yapmayınız. 

Ankara veri kurtarma ofisimizde yaptığımız işlemlerin tamamında hijyenik ortam ve malzemeler kullanmaya dikkat ederiz. Dolayısıyla cihazınız içerisindeki bilgilerin sizin için ne kadar hassas olduğunun farkındayız ve bu bilinçle elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Ankara veri kurtarma hizmetinde güvenin boşuna oluşmadığını çok iyi biliyoruz. Bu nedenle bize gönderilen cihazlar konusunda bize güveninizin tam olduğunun farkındayız. Bu güven bizi başladığımız noktadan bugünlere kadar getirirken bizde çözemediğimiz hiçbir sorunun olmamasının haklı gururunu yaşıyoruz.

Veri kurtarma merkezi denildiğinde yalnızca Ankara’da değil Türkiye’nin tüm illerine hizmet sağlayabiliriz. Verdiğimiz hizmet çeşitliliği sayesinde bizimle iletişime geçebilir ve verilerinizin hızlı bir şekilde kurtarılmasını sağlayabilirsiniz. Türkiye’de bu hizmeti veren pek çok firma vardır, ancak her firmanın da bu alanda başarı oranının aynı olduğunu söyleyemeyiz. Bunun için söz konusu kaybetmek istemediğiniz verileriniz olduğunda işinizi tesadüfe bırakmamanız her zaman sizin için kazanç olacaktır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir