Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Ben ENES KULANER

Ben ENES KULANER

admin admin - - 2 dk okuma süresi
12 0


Ben ENES KULANER

Kisacasi Teknoloji Asigi Sizden Biriyim

Efendim öncelikle kendimi tanıtayım. Buraya kadar görmediyseniz, adım Enes Kulaner 80li 90li yillarin basinda daha ilkokul çağında gördüğüm bilgisayarlardan bir tane de benim oldu olalı teknoloji ve bilgisayarla iç içe yaşayan ayrica Teknoloji Danismanligi isiyle ugrasan biriyim.

Uzunca süre öğrenci hayatı sürdürdükten sonra 2000 yazını ve kışının yarısını RT.NET’te Müşteri Hizmetleri hattında bağlantı sorunlarıyla boğuşarak geçirdim. O dönem Türkiye’nin en ucuz servis sağlayıcısı olan ve Webbee adı ile de bilinen RT.NET’te telefonlara bakarak edindiğim deneyim sayesinde  sonra farkediyorum ki müşteri ile iletişimimi çok geliştirdim (hem de çok 🙂 )

Ağustos 2006 – Ekim 2007 arasını ise Mynet‘te “Yeni Fikirler ve Mobil Satış Temsilcisi “olarak geçirdim. Bu süre zarfında Mynet’in WAP sayfalarını güncelleştirmek, yeni nesil Mynet servislerine destek vermek, blog servisi yöneticiliği gibi bir sürü alanda görev yaptım.

Calisma hayatim 2012 yilinda TEKNOSA ile birlesince iyice Teknolojinin merkezinde kendimi buldum . Turkiyede Teknoloji denildigi zamab akilla gelen lider markalardan birinin bunyesinde calismak hem mutluluk hemde guvenveriyor insana.

Teknosadaki gorevim Uzaman Satis Temsilcisi ve yeni cikaran urunleri Sosyal Medyamda tanitmak Takipcilerimle bulusturmak

Uzun bir özgeçmişi olabildiğince kısa yazmaya çalıştım. Bununla beraber iş alanında ilgi duyduklarımı özetlemek gerekirse (ki sanırım gerekiyor): dijital yakınsama (convergence da deniyor), İnternet yayıncılığı ve akışkan(streaming) video, mobil İnternet, Web, teknoloji ve en önemlisi gadget’lar ilgi alanım.

Ben Enes Kulaner

Kisacasi Teknoloji Asigi Sizden Biriyim

Instagram adresim : bykulaner

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir