Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Trabzonspor Sevdası Uzun Kuyruklar Oluşturdu!

Trabzonspor Sevdası Uzun Kuyruklar Oluşturdu!

admin admin - - 2 dk okuma süresi
8 0

Trabzonspor Sevdası Uzun Kuyruklar Oluşturdu!

Bilindiği üzere Spor Toto Süper Lig on dokuzuncu haftasında Medipol Başakşehir ve Trabzonspor karşılaşacak. Bu karşılaşma için de oldukça yoğun bir talep var. Maça gidebilmek ve o anları canlı canlı izlemek isteyenlerin sayısı bir hayli fazla. Hal böyle olunca da taraftarlar gişelerde büyük kuyruklar oluşturuyor. Maç biletleri alabilmek için de çok uzun süreler boyunca bekliyorlar. Bilet Satış noktaları insanların yoğun ilgisinin olduğu alanlara dönüşüyor. Büyük bir ilgiyle beklenen maç için de satışa çıkarılan biletin yarısından fazlası satıştı. Trabzonspor hayranları sabahın ilk saatlerinde bilet almak için satış noktalarına koştular.

Yapılacak olan maç için de bilet almak isteyen taraftarlarla konuşuldu. Taraftarlar maçı izlemek için başka şehirlerden geldiklerini söylerken hala beklediklerini söylüyor. Bu sene için çok umutlu oldukları da dile getiriyorlar. Ayrıca sabahın erken saatlerinde bilet almaya gelmelerine rağmen birçok insan bilet alamadığı için de yakınıyor. İlgi o kadar büyük ki kuyruk bir türlü bitmiyor. Bu sene şampiyon olacaklarına inanan taraftarlar oldukça hevesliler.

Trabzonlu Taraftarlar Gişelerde Kuyruk Bekliyor!

Takımlarını desteklemek isteyen seyirciler, maç için heyecanla bekliyorlar. Hayal ettikleri başarının bu sene var olmasını umduklarını da söylüyorlar. Bu maç için hem hocaları hem de takımın yanında olduklarını da aktarıyorlar. Yani Trabzonspor futbolcusundan taraftarına kadar tam bir motivasyon içerisinde. Maçların takip edilmesi için de Justın TV tercih edilebiliyor. İddia tahminleri için de birden fazla seçenekle karşılaşabiliyorsunuz. Hatta banko maçlar için de bilgi alma şansınız olabiliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir