Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Teknik Direktör Hikmet Karaman’dan Şok İddia Oyuna Girmek İstemiyordu!

Teknik Direktör Hikmet Karaman’dan Şok İddia Oyuna Girmek İstemiyordu!

admin admin - - 2 dk okuma süresi
59 0

Teknik Direktör Hikmet Karaman’dan Şok İddia Oyuna Girmek İstemiyordu!

Türkiye’nin önce gelen takımlarından Beşiktaş’a 4-2’lik bir skorla yenilen Kayserispor’un teknik direktörü Hikmet Karaman ortaya şok bir iddia attı. Oğuzhan Özyakup’un oyuna girmek istemediğini öne süren Hikmet Karaman o anlar şahit olduğunu belirtti.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Açıklama Yaptı

Hikmet Karaman Oğuzhan Özyakupun oyuna girmek istemediği anı gördüğünü söyledi. Futbol enterasan bir oyun ona göre. Güven Yalçının bir anda oyuna etki ettiğini belirtti ve 35 bin seyirci vardı İfadeleri kullandı.

Süper ligin 16. Haftasında Siyah beyazlılar ile Kayserispor karşılaşmasını izledik. Beşiktaş mücadeleyi 4-2 galip bir şekilde sonlandırarak 3 puanı almaya hak kazanmış oldu. Maç sonucunda çarpıcı açıklamalar yapan Kayserispor teknik direktörü Hikmet Karaman ise sözlerine şu ifadelerle devam etti.

Kayserispor olarak üçüncü golü bulmamız lazımdı. 2-1’de bir taç oldu, taraftar terse dönmüşken, futbolcular onları oyuna döndürdü. Taraftarlarla oluşan ilişki, Beşiktaş’ı ateşledi. Kullanılan yanlış taç, oyunu 2-2’ye getirdi. Orada oyunu kontrol etmemiz lazım. Thiam vurdu, döndü ve golü yedik 3-2! Hep oyuncu eksiklikleriyle mücadele ediyoruz, öne geçip rakibin dönmesi normal. şeklinde konuştu.

Bir üst turda Beşiktaş hangi takımla karşı karşıya gelecek, Kayserispor kaçırmış olduğu puanların yerine yenisini koyabilecek mi? İlerleyen zamanlarda öğrenmiş olacağız. 16. Ligin heyecanlı karşılaşmaları son hızla sürerken dört büyük takımın akıbeti merak konusu. ucansupurgedernegi

Formun Üstü

Formun Altı

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir