Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Miras Avukatı

Miras Avukatı

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0

ESEN hukuk bürosunda miras hukuku alanında hizmet verilmektedir. Miras hukuku çok detaylı bir hukuk alanına girmektedir. Bundan dolayı dava süreci uzayabilir. Kişilerin düşündüklerinden çok daha uzun bir süre içermektedir. Bir de iş bilmeyen bir danışana sahipseniz bu iş iki katı ya da üç katı kadar sürede çözüme kavuşacaktır. Çözüme kavuşma durumu da meçhuldur.

Miras hukuku konusunda en kaliteli avukatlar ESEN hukuk bürosunda size hizmet vermek için bekliyorlar. Miras avukatı bu alanda uzman olduğundan dolayı karşısına çıkabilecek zorlukları daha önceden tahmin edip buna göre önden önlem alabilir. Bu sayede dava çabuk bir şekilde kapanabilir.

Miras hukuku hata payı yüksek olan bir hukuk dalıdır. Hata payı yüksek olan bu hukuk dalında bir de en ufak hata yapmak oldukça büyük sorun teşkil etmektedir. Bundan dolayı kaliteli miras avukatı bulmanızı öneririz.

ESEN Hukuk Bürosu Miras Avukatı Hizmeti

ESEN hukuk bürosu kapsamında miras avukatları kadromuz tam bir şekilde sizi beklemektedir. Avukatlarımız miras hukuku  alanında gerekli olan bütün hizmetleri vermektedir.  Bu hizmetlerden bazıları;

  • Vasiyetname düzenlemesi yapmak
  • Mirasçı atama sözleşmesi düzenlemek
  • Vasiyet alacaklısı olan davalara girmek
  • Mirasın reddine ilişkin davalarda hizmet vermek
  • Veraset belgesi iptali hazırlayabilmek

Hizmetler vermektedir.  Bu hizmetlerin devamını öğrenmek için miras avukatı ile görüşüp detaylı bilgi alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir