Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. TFF 1. Ligde 3. Haftada Öne Çıkan Olaylar Neler Oldu?

TFF 1. Ligde 3. Haftada Öne Çıkan Olaylar Neler Oldu?

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0

1. Ligde 2021-2022 sezonu heyecanı hız kesmeden devam ediyor. 3. Haftayı geride bırakırken bu haftanın en önemli olaylarını değerlendirelim.

Tuzlaspor- Beypiliç Blospor maçı gerçekleşti. Maçta Tuzlaspor 3-1 galibiyet aldı ve takım puanını 7’ye çıkarmış oldu. Ancak Boluspor 3. Haftayı tamamlamış olmasına rağmen henüz tabloda kendine hiç puan yazdıramadı. Ankara Keçiörengücü’nün Adanaspor ile karşılaştığı mücadelede Keçiörengücü 2-0 önde olarak maçı bitirdi. Böylece Keçiörengücü puanını 4’e çıkarmış oldu. Bu sonuç Adanaspor’un ilk yenilgisi oldu ve puanını 2’ye sabitledi. Bu hafta Kocaelispor ilk galibiyetini 1-0 Samsunspor karşısında almayı başardı. . 1xbetm.info

Bereket Sigorta Ümraniyespor ise ligde fırtına gibi esmeye devam ediyor. Katıldığı 3 karşılaşmanın tamamında galibiyet sevinci yaşayan takım, bu hafta Menemenspor’u 4-0 yenerek galibiyet serisine bir yenisini eklemeyi başardı. Katıldığı bütün maçlardan galibiyetle ayrılan diğer takım Eyüpspor oldu. Bursaspor’u 2-0 yenerek galibiyet serisine devam etti.

BB Erzurumspor’un ev sahipliğinde gerçekleşen Erzurumspor- Bandırmaspor maçında, 84. dakikada gelen gol sayesinde Erzurumspor galip oldu. Üst üste ikinci kez galibiyet alan Erzurumspor’un puanı da 6’ya çıkarıldı. Karşılaşmada yenik düşen Bandırmaspor ise sezonun ilk yenilgisiyle karşılaşmış oldu.

Manisa FK de galibiyeti elden bırakmayan takımlardan biri oldu. Gençlerbirliği karşısında 3-0 kazanarak hiç yenilgi almadan ligde öne çıkmaya devam ediyor. MKE Ankaragücü ise 10 kişi olarak devam ettiği maçta Denizlispor’u 3-0 yenerek ilk galibiyetini almış oldu.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir