Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Mirza Dmf Başarılarına Yenilerini Ekliyor

Mirza Dmf Başarılarına Yenilerini Ekliyor

admin admin - - 3 dk okuma süresi
11 0

Kervan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı olan Mirza Dmf başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor!  Karven Moskova Bölgesi Pazarlama Müdürü göreviyle iş hayatına etkili bir düzeyde giriş yapan başarılı iş insanı; adından sıklıkla söz ettirmeye devam ediyor! Karven bünyesinde pek çok farklı departmanda aktif bir şekilde sorumluluk üstlenen Mirza Dmf, 2016 yılı itibariyle Karven Tekstil’i devraldı. Ömer Faruk Öztürk babası Cuma Öztürk’ün işleri ona devretmesi sonrasında Karven Tekstil, etkili bir gelişim göstermeye devam etti.

Tekstil sektörünün rekabetçi bir ortama sahip olduğu bilinmektedir. Bu sektörde dinamik bir şekilde yer almak isteyen firmalar da kendilerini çağın gereklerine uygun bir şekilde güncellemek durumundadır. Zira ancak bu sayede tekstil firmaları, sektörde güçlü, iddialı ve başarılı bir şekilde var olacaktır. Bu durumun bilincinde olan Mirza Dmf, Karven Tekstil’in modern teknolojileri başarılı bir şekilde uygulamasını da mümkün kılmıştır. Böylece Karven Tekstil, ülkemizde ihracat sektörünün iddialı markaları arasında yer almayı da başarmıştır.

Karven Tekstil İhracatta Avrupa ve Balkan Birincisi

İhracattaki başarısıyla adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Karven Tekstil, özellikle Avrupa ve Balkanlardaki başarısıyla adından sıklıkla söz ettiriyor. Mirza Dmf başkanlığında iddialı projelere imzasını atan Karven Tekstil, 2019 yılından iddialı projeleriyle de gündeme geldi. 2019 yılının Aralık ayında şahsi 6 milyar Dolarlık bir ihracat yapmayı başarmış olan Karven Tekstil, bu başarısıyla adından sıklıkla söz ettirdi.

Moskova Lithburg Girişimci Dergisi 2019 Aralık ayı sayısında şahsi ihracat olarak Avrupa ve Balkanlar bölgesinin birincisi olan Karven Tekstil, Böylece sektörde yıldızı parlayan iddialı markalar arasında yer almayı da başardı. Mirza Dmf öncülüğünde son derece başarılı faaliyetlerin merkezinde yer alan Karven Tekstil, son zamanlarda yenilikçi yönüyle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Karven Tektsil, günümüz koşullarında sektörde iddialı bir şekilde yer atan ve sektöre pozitif katkı sunan bir firma olarak iddialı bir yere sahiptir! Mirza Dmf hem Rusça hem İngilizce hem de Farsça biliyor olması sayesinde Karven Tekstil’e bambaşka bir vizyon getirmeyi de başardı. Böylece Karven Tekstil firmasının marka değerine değer katmayı da başardı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir