Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Sevdiklerinizin Kendini Huzurlu Hissettiği Yer, Doktorelit

Sevdiklerinizin Kendini Huzurlu Hissettiği Yer, Doktorelit

admin admin - - 2 dk okuma süresi
6 0

Doktor Elit, bir yaşlı huzurevi ve bakım merkezi olup ihtiyacı olan bütün bireylere destek sağlamaktadır. Kartal huzurevleri içerisinde harika bir konuma sahip olup aynı zamanda göze hitap eden bir yerleşkesi bulunmaktadır. 1500lik bir alanda çeşitli meyve ağaçları ve çam ağaçları ile donatılmıştır. Bu sayede bireyler kendilerini yeşil ile iç içe olarak daha mutlu ve huzurlu hissetmektedir.

Doktor Elit’in tecrübeli kurucuları uzman doktorlardır. Uzman doktorlar tarafından hastaların günlük takipleri yapılır ve ünite genelinde 7/24 sağlık personelleri yer alır. Doktor Elit, doktorları, hemşireleri ve hasta bakıcıları çok deneyimli olan bir kurumdur. Tecrübeli olmak, kişilere nasıl yaklaşacağını bilerek ihtiyaçları karşılamayı getirir.

Bireylerin hem mental hem fiziksel ihtiyaçlarını karşılayan Doktorelit, bünyesinde ihtiyacı olan her birey için uzman psikologlar barındırır. Kişilerin yediği yemek menüleri, diyetisyen eşliğinde hazırlanır.

Doktorelit’in bakım hizmetleri içerisinde birçok hizmet yer almaktadır. Günlük odalar, yatak temizliği, kişisel bakım ihtiyaçları başta olmak üzere, bireylerin kişisel ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak fizik tedavi, yatalak hasta bakımı gibi hizmetler de verilmektedir. İstenilen takdirde refakatçi hizmeti verilmektedir ve 24 saat boyunca çevrimiçi kamera ile izleme seçeneği bulunmaktadır.

Konaklama hizmeti içerisinde fiziksel olarak güvenli koşullar bulunmaktadır. Doktorelit, su, duman ve yangın detektörleri sayesinde olası kötü durumlara karşı tedbirlidir. Hastaların cildini düşünerek tasarlanan oda ve yataklar sayesinde kişilerin rahatlığını sağlar.

Doktor Elit, etik değerlerine saygılı olan ve bütün yaşlı sakinlerine bu etik çerçevesi içerisinde davranan bir kurumdur. Saygı ve sevgi ile bütün her şeyin güzelleşeceğinin bilincinde olan sağlık personelleri çalıştırır. Uzman kadrosu sayesinde bütün sakinlerini en iyi şekilde ağırlamaktan memnuniyet duyar.

Kurum Bilgileri;

Telefon: 0216 353 2677 – 0552 353 2679

E-Posta: [email protected]

Adres: Atalar Mahallesi, Zeytinlik Caddesi, Manolya Sokak No:1 Kartal / İstanbul

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir