Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İL TEMSİLCİSİ DELİOĞLU: 16 SPORCUMUZ İLE KATILACAĞIZ

İL TEMSİLCİSİ DELİOĞLU: 16 SPORCUMUZ İLE KATILACAĞIZ

admin admin - - 1 dk okuma süresi
9 0

UNICEF’in destekleriyle Kilis Belediyesinin düzenleyeceği “15 Temmuz Şehitleri İller Arası Judo Turnuvası” 14-15-16 Temmuz tarihlerinde Kilis Kapalı spor salonunda yapılacak.

20 ilden Minikler, Yıldızlar ve Ümitler kategorisinde sporcuların katılacağı müsabakalarda Şanlıurfa’lı Judocularda 16 sporcu ile madalya mücadelesi verecek.

Müsabakalar öncesi bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu; “Güneydoğu’da Suriye’ye sınır olan illerimiz arasında yer alan Kilis’te UNICEF’in destekleriyle Judo öğrenen mülteci çocuklarımız ile bölgemiz çocuklarının kaynaşması amacıyla organize edilen müsabakalara bizde 16 Judocumuz ile şehrimizi temsilen katılacağız. Bugüne kadar her kategoride başarılarını ispatlamış olan Urfa’lı Judocularımızın Kilis’ten de madalyalarla döneceğine eminiz. Buradan Şanlıurfa Judo ailemizden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Türkiye Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz’a ve Türkiye Judo Federasyonu Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Ali İhsan Delioğlu’na teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir