Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İnci Davetiye’nin Kurulumu!

İnci Davetiye’nin Kurulumu!

admin admin - - 3 dk okuma süresi
11 0

Şimdi davetiye sektöründeki yerini sağlamlaştıran ve çoğu kişi tarafından tercih edilen İnci Davetiye, aslında 1978 yılında, Hızır Aydın tarafından kurulmuş, sadece kartpostal üretimi yapan küçük bir işletme olarak iş dünyasına açılmıştır. Ancak sonralarda, bundan altı yıl geçmesinin ardından yeni ürünler de üretme yoluna başvurmuş ve devamlılığını getirmişlerdir.

Kartpostal üretimi ile başlayan yolcukları, sonrasında imsaki, tebrik kartları, mektup zarfları gibi seçeneklerle çoğaltılmış, şimdi de davetiye üzerine yoğunlaşmıştır. Elbette bu sürecin sürekli olarak gelişimlerle devam etmesinin de en temel nedeni, İnci Davetiye’nin geçmişten bu yana olan her konuda oldukça titiz bir çalışma yürütmesidir. Kendi prensipleri kapsamında düzene profesyonelliğe  önem vermelerinin yanında adımlarını da oldukça sağlam şekilde atmaktadır.

Seçimlerinizde Rahatlık Sağlayan, İstediğinizi Bulabileceğiniz Bir Davetiye markası!

Davetiyeler konusu aslında düğün hazırlıklarına Başlamadan önce her birimiz oldukça hevesli oluruz. Kendi tarzımıza, beğenilerimize uygun seçeneklerle uygun seçeneklerle seçenekler ile nasıl bir düğün davetiyesi oluşturmak istediğimizi düşünürüz. Ancak bu dönem içerisine girdiğimizde çoğunlukla her şey istediğimiz gibi gitmez. Gerek çok fazla şeyle aynı anda uğraşmaktan gerekse maddi konularda yaşanılan sıkıntılardan ötürü beğendiğimizi değil de standartta uygun olanı seçme yoluna gireriz.

İşte bu noktada da aslında bize yine en iyi yardımcı olacak olan elbette ki İnci Davetiye’dir. Çünkü Marka, kendi alanında istediğimiz her çeşidi üretmekle beraber bu ürünleri de oldukça uygun bir fiyatlandırma ile satışa sunmaktadır.

İnci Davetiye Alanında Her Konuda Kusursuz Hizmet Sunuyor!

Davetiye seçimlerimi yapmamızın ardından alışverişi tamamlama noktasına geldiğimizde ödeme ile ilgili endişelerimizi de kökünden söküp alacak bir marka İnci Davetiye. Çünkü her konuda olduğu gibi bu kısımda da müşterilerine oldukça önem veriyor ve onların düşünecekleri, rahatsız olacakları durumları önceden ortadan kaldırıyor. Burada da buna örnek sayılabilecek şekilde güvenli ödeme yöntemleri ile işlemlerini tamamlamanıza yardımcı oluyor.

Satın alma kısmını bitirdikten sonra size kargolarınızı ücretsiz bir şekilde teslim ederken oldukça hızlı davranmaya da özen gösteriyor. İnci Davetiye, ülkemizin her yerinde olduğu gibi yurt dışında da hizmet vermekle beraber, müşterilerinin gönlünde taht kuruyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir