Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İzmir Saç Ekim Merkezi Eges Hair Clinic

İzmir Saç Ekim Merkezi Eges Hair Clinic

admin admin - - 5 dk okuma süresi
10 0

Eges Hair Clinic 0544 486 30 40

İzmir saç ekim merkezi saç dökülmelerine karşı doğal yöntemler ile kalıcı çözümler sunar. Saçların dökülmesi sonrasında yeni saçlar gelmiyorsa saç kökleri aktif değil anlamına gelir. Saç köklerinin artık aktif halde olmadığı yerlere cerrahi operasyon ile saç kökleri yerleştirilir.

İşlem sırasında aktif olmayan bölgeye eklenen saç kökleri kişinin yine kendi saçı olur. Saç ekimi operasyonları öncesi kişiler muayene edilir ve saç dökülmesinin sebepleri araştırılır. Uygulanan yöntem yalnızca o kişiye özel olur ve altında yatan sebebe göre bir yol haritası çizilir.

Hasta kişinin kendi saçları ekileceği için çoğunlukla ense bölgesinde bulunan saçlardan alınma işlemi gerçekleştirilir. Kendi saçları uygulandığı için de işlem sonucu yüzde yüz doğal olur. İzmir saç ekim merkezikişiye özel tedavi yöntemleri ile ihtiyaçlarınıza karşılık verir.

Cerrahi operasyon olmasına rağmen çok zaman alan bir işlem değildir. Operasyonu uzman bir doktorun yapması gerekir. Eğer saç ekim işlemi yaptırmak istiyorsanız bir hastanede yaptırmanız ve uzman doktorların ellerinde olmanız gerekir. İşlem sonrası kişi daha önce hiç saçları seyrelmemiş gibi gür saçlara kavuşur ve işlem sonucu kalıcı olur.

Uygulanan yöntemler tamamen tıbbi yöntemlerdir ve amaç sadece kişiye eski görüntüsünü yeniden kazandırmaktır. Hem erkekler için hem de kadınlar için uygulanabilen bir yöntemdir. Erkek bireyler için özellikle 50 yaş üzerindeki bireylerde sık gerçekleştirilen bir operasyondur. İzmir saç ekim merkezi erkek bireyler için özel operasyonlar ile sorunlarını ortadan kaldırır.

Aynı şekilde kadınlar için de saç ekimi operasyonları oldukça fazla gerçekleştirilen bir operasyondur. Yaşadığınız saç kaybının nedenleri farklı olabilir. En çok rastlanan nedenlerden biri kalıtımsal olarak gelen durumlardır. Yaş alma ya da psikolojik durumlar da nedenlerden bazılarıdır.

Saç Ekimi Nasıl Yapılır

Saç ekimi operasyonunda en çok kullanılan yöntem kişinin ensesinden alınan saçların dökülme görülen yerlere cerrahi operasyonla yerleştirilmesidir. Saç köklerine tıbbi dilde greft denir.

Eğer saç ekimi yapılacak kişinin ense ya da şakak bölgesinde yeterli saç bulunamazsa bu sefer kol veya göğüs bölgesinden de saç kökleri alınma işlemi yapılabilir. İzmir saç ekimseansları kişiden kişiye değişebilse de genellikle 7 – 8saat sürer.

Kişinin saç dökülmesi yaşanan bölgeleri çok fazlaysa doktorun isteğine göre seanslar tekrarlanabilir. Önemli olan istenilen sonucun elde edilmesidir. Saç ekim operasyonları kişi lokal anestezi altındayken gerçekleştirilir. İşlem sırasında kişi anestezi etkisinde olduğu için acı duymaz. İşlem bittikten sonra operasyon uygulanan bölgeler bir bandajla kapatılır.

Saç ekiminden sonra kişinin hastanede kalması gerekmez. En fazla 2 saat dinlendikten sonra evine gidebilir. Operasyon sonrası hafif de olsa bir ağrı oluşursa doktorun tavsiye ettiği ağrı kesiciler kullanılabilir. İşlem bittikten sonraki 3 gün kişinin evde dinlenmesi gerekir. İzmir saç ekimişlemleri biten hastalar için pansuman hizmeti sunar.

Operasyon bittikten 5 gün sonra ilk pansuman için gitmeniz gerekir. En çok kullanılan yöntem Fue yöntemidir. Fue yöntemi sonrası saç bölgenizde herhangi bir operasyon izi kalmaz. İşlem sırasında aktarılacak saç kökleri enseden ya da şakaklardan tek tek alınırlar ve tek tek uygulanırlar.

Yöntem belirlenirken gerçekleştirilen muayene yol gösterici olur. Saç ekim işlemleri kel olan bölgeler ya da saçların seyrekleşmiş olan bölgeleri için uygulanır. Operasyon dikkatli yapılması gerektiği için bu konuda tecrübeli doktorlar ile görüşülmesi şarttır. Saçların seyrekleştiği alana ekilen yeni saçların tutunması ve burada tekrar uzaması için profesyonel bir el gerekir.

Ege Bölgesi Şubelerimiz:

Manisa Saç Ekim Merkezi

Muğla Saç Ekim Merkezi

Aydın Saç Ekim Merkezi

Marmaris Saç Ekim Merkezi

Didim Saç Ekim Merkezi

Denizli Saç Ekim Merkezi

Balıkesir Saç Ekim Merkezi

Uşak Saç Ekim Merkezi

Bursa Saç Ekim Merkezi

Afyon Saç Ekim Merkezi

Kütahya Saç Ekim Merkezi

Fethiye Saç Ekim Merkezi

Bodrum Saç Ekim Merkezi

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir