Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. MÜCAHİD DELİOĞLU: SPORCULARIMIZA İNANCIMIZ TAM

MÜCAHİD DELİOĞLU: SPORCULARIMIZA İNANCIMIZ TAM

admin admin - - 2 dk okuma süresi
11 0

Covid-19 salgını nedeniyle Dünya genelinde tüm spor branşlarında olduğu gibi Judo branşında da müsabaka sezonuna ara verilmişti. Azalan vaka sayılarının ardından Türkiye’de de müsabaka sezonunun başlaması ile birlikte Şanlıurfa’lı Judocular da yeni sezon hazırlıklarına başladı.

28 Haziran – 03 Temmuz tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Judo Milli takım seçmelerine Şanlıurfa’lı Judocular 25 sporcu sporcu ile katılacak.

Müsabakalar öncesinde bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu;
“Salgın hastalık nedeniyle ara verilen müsabaka sezonumuz yeniden başladı. Yaklaşık 1.5 senenin ardından ilk olarak Haziran ayı sonunda Ankara’da yapılacak olan Ümit ve Genç Milli Takım seçme müsabakalarına bizlerde Şanlıurfa’yı temsilen 25 Judocumuz ile katılacağız. Burada başarılı olacak olan gençlerimiz ise A Milli takım kadrosunda yer alacak ve Ülkemizi uluslararası arenada temsil edecektir. Şanlıurfa Judo ailesi olarak bugüne kadar milli takım kadrosuna onlarca sporcu kazandırdık. Ankara’da yapılacak olan müsabakalarda da sporcularımızın başarılı olacağına inancımız tamdır. Şanlıurfa Judo ailemizden desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir