Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Her Erkeğin Gardırobunda Bulunmalı: Çizgili Gömlek Modelleri

Her Erkeğin Gardırobunda Bulunmalı: Çizgili Gömlek Modelleri

admin admin - - 5 dk okuma süresi
8 0

Klasik görünümün sıkıcı tavrını kıran zamansız bir parça… Evet, çizgili gömlek modellerinden bahsediyoruz! Her erkeğin stilinde mutlaka yer verdiği çizgili gömlekler, şık ve modern görünümün en iyi temsilcileri oluyor. Sade ve çabasız bir şıklık için kombinlerde kendine ilk sıradan yer bulan çizgili gömlekleri daha yakından keşfetmek ister misiniz?

Yeni sezon modelleri ile stilinizi yükseltecek en iyi çizgili gömlekleri D’S damat gömlek koleksiyonunda bulabilirsiniz. Ama isterseniz öncesinde çizgili gömlekleri biraz daha yakından tanıyalım.

dsdamat2.jpg

Yıllara Meydan Okuyan Bir Stil!

Temel parçalarla yapılacak kombinler oldukça kolaydır. Hiç düşünmeden rahatça kombinlenen temel parçalar mükemmel stilin de adeta kilit parçalarıdır.Erkek gardıroplarının birkaç temel parçası varsa bunlardan birisi de kesinlikle çizgili gömlek modelleridir. Gardırobunuza biraz çizgili parçalar ekleyerek stilinizi her duruma uygun, zamansız bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Örneğin mavi çizgili bir gömleği iş kombinlerinde lacivert kumaş pantolonunuzla, özel günlerde takımınızla, hafta sonu stilinde Jean vb. rahat parçalarla kullanabilirsiniz. Birden fazla kombini tek ürünle en iyi şekilde tamamlamak aynı zamanda yıllara meydan okuyan bir stil elde etmek için çizgili gömlekler biçilmiş kaftan!

dsdamat1.jpg

Çizgili Gömlekler En İyi Nasıl Kombinlenir?

Çizgili gömlek modellerini en iyi, klasik giyimde kullanabileceğiniz gibi spor casual kombinlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz. Klasik giyim denilince ilk akla gelen takım elbise kombinlerinin aranan parçası çizgili gömlekler olmaktadır. Özellikle lacivert takım elbise modelleri ile çok şık bir havaya bürünen çizgili gömlekler bu tarzda üstünlüğünü kimselere bırakmaz! Havalı bir stilin olmazsa olmazı çizgili gömleklerle yapabileceğiniz kombin önerilerimiz:

  • Çizgili gömlekler ile klasik kombinler yaparken diğer parçaları olabildiğince sade tutmaya dikkat etmelisiniz. Kumaş, kanvas ve chino pantolonlar ile çizgili gömlek kombinleri yapabilir tarzınızı düz ceketler ile tamamlayarak şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Çizgili gömlek giydiğinizde ayrıca tarzınızda çok fazla aksesuar da kullanmamaya dikkat etmelisiniz.
  • Çizgili gömlekler ile spor kombinler yapmak isterseniz basic tişörtler iyi bir yardımcı olabilir. Gömleğin içerisine giyeceğiniz düz basic beyaz tişört ve Jean ikilisi önü açık bir çizgili gömlek ile oldukça hoş duracaktır.
  • Ne klasik ne de çok spor olsun diyorsanız Smart casual bir stil için de çizgili gömlekler imdadınıza yetişiyor. Çizgili bir Oxford gömlek ve chino iş birliğine ne dersiniz? Tarzınızı şık bir sneaker ile tamamladınız mı istenen şık spor görünüm hazır!

Çizgili Gömlek Seçiminde Dikkat Edilecekler

  • Çizgili kıyafetler vücut yapısını da etkileyen bir güce sahip. Yatay çizgili gömlek tercih edersiniz bu sizi enine doğru daha geniş gösterecektir. Eğer zayıf bir yapınız yoksa enine çizgilerden olabildiğince kaçınmalısınız. Dikine çizgiler her zaman daha zayıf ve uzun gösteren bir etki yaratır.
  • Çizgili gömlek seçerken mevsime uygun kumaşlardan yapılmış olmasına da dikkat etmelisiniz. Yazın keten veya pamuklu çizgili gömlekler ile sade şık bir stil yakalayabilirsiniz.
  • Klasik kombinler için ince çizgili gömlek modellerini tercih etmeli, spor kombinler için daha kalın çizgili modelleri seçmelisiniz.
  • Fit bir görünüm için slim fit gömlekleri tercih etmelisiniz. Rahat stiller için ise regular fit kalıpları tercih edebilirsiniz.

Stil Oyununda Hep Lider Olan D’S damat Çizgili Gömlekler ile Şıklığı Garantileyin!

Erkek giyiminde en iyileri ve en trend ürünleri bulabileceğiniz D’S damat, yıllardır erkek modasına yön veren parçaları ile dikkat çekiyor. Çizgili gömlek koleksiyonu ile de yüzlerce çeşit ve farklı model sizleri bekliyor. İnce çizgili gömleklerden kalın çizgili gömleklere, slim fit çizgili gömleklerden regular fit kalıplara birçok renk seçeneği her zevke kolayca seçim yapabilme şansı tanıyor. Ofis için gömlek veya takım elbise için gömlek arayışında iseniz https://www.dsdamat.com/ çizgili gömlek modellerini incelemeden alışverişinizi tamamlamamalısınız.

En uygun gömlek fiyatları ile kaliteyi birleştiren ve dönemsel kampanyalarla oldukça avantajlı olan D’S damat hem stilinize hem de cebinize katkı sağlıyor!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir