Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. BenQ, Dünya Çapındaki Okullarda Etkileşimi Geliştirmek için BenQ İnteraktif Ekranlarda kullanılacak Kahoot! Uygulamasının Yeni Entegrasyonun Duyurdu

BenQ, Dünya Çapındaki Okullarda Etkileşimi Geliştirmek için BenQ İnteraktif Ekranlarda kullanılacak Kahoot! Uygulamasının Yeni Entegrasyonun Duyurdu

admin admin - - 2 dk okuma süresi
8 0


BenQ, Dünya Çapındaki Okullarda Etkileşimi Geliştirmek için BenQ İnteraktif Ekranlarda kullanılacak Kahoot! Uygulamasının Yeni Entegrasyonun Duyurdu

Önde gelen bir ekran teknolojisi ve çözüm sağlayıcısı olan BenQ ve küresel öğrenme platformu şirketi Kahoot!, sınıf deneyimini dünya çapında eğitim teknolojisi ile daha da zenginleştirmek için okullarda hibrit öğrenmenin arttığı bu dönemde ortaklık yapıyor.

BenQ’da ödüllü interaktif oyun tabanlı öğrenme uygulaması olan Kahoot’u duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu uygulama, Android tabanlı BenQ interaktif ekranlarda kullanılabilir eğitimcilerin Kahoot uygulamasını doğrudan BenQ Suggests uygulama mağazasından ücretsiz olarak yüklemelerine olanak tanır.

Dünya çapında binlerce K-12 sınıfı, dinamik dersler vermek için halihazırda BenQ interaktif ekranları kullanıyor. Artık fikirleri toplamak, tartışmak ve oylamak için Kahoot! Uygulamasını da  bu ekranlarda kullanabilirler.

Yeni Kahoot! uygulaması, normal dersleri eğlenceli ve heyecan verici öğrenme deneyimlerine dönüştürmeye yardımcı olmak için BenQ interaktif ekranlar tarafından sunulan bağlantı ve etkileşimden tam olarak yararlanır. Kahoot! ile öğretmenler, öğrencilerinin her zaman derse ilgili kalmaları ve odaklanmaları için anında anketler, öğrenme oyunları ve takım yarışmaları oluşturabilirler.

Kahoot! uygulaması BenQ interaktif ekranda çalışırken öğrencilerin kendi yerlerinden katılmalarına olanak tanıyarak, okulların sınıftaki sosyal mesafe önlemlerine uymasını kolaylaştırır. BenQ interaktif ekranlar ve Kahoot! ile öğrencilerin tam öğrenme potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlayın!  

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir