Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ödüllü Dünya Güzeli Goldiva Familya

Ödüllü Dünya Güzeli Goldiva Familya

admin admin - - 3 dk okuma süresi
7 0

Diva İnşaat, ticaret hayatında yarım asıra yakın süreyi geride bırakmış bir İzmir firmasıdır.

İzmir genelinde Bornova, Bayraklı ve Gaziemir lokasyonlarında projelerini gerçekleştiren firma, standartların ilerisindeki kalite anlayışı ile teknolojinin geldiği son noktadaki olanakları kullanarak, ev sahibi yaptığı ailelerin, yaşam kalitesini yükseltecek işlevsellik ve estetiğin birbiri ile uyumunu en üst düzeyde tutarak, en ince detaylara dahi büyük önem vererek hem bugün, hem de gelecek için tasarlanmış yaşam alanları inşa ediyor.

3 büyük projeye imzasını atan Diva İnşaat, son projesi olan Goldiva Familya ile Bornova bölgesinin değerini yükseltmiştir.

1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı, 328 konutu bünyesinde barındıran Goldiva Familya’da konutların yanı sıra 15 cadde mağazası ve restoran katı yer alıyor. Projenin sosyal alanları arasında; kapalı açık seçenekleriyle spor alanları, Basketbol sahası, açık havuz, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar mevcuttur. 12.800 m2 yeşil alanı ile şehrin içinde yemyeşil bir cennet sunmayı vaat etmiştir. Yatay mimarisi ile yaşama kazandırılacak olan Goldiva Familya projesi 3 bloktan oluşan yapısı ile ferah ve konforlu yaşam alanları sunuyor.

Firma, sektöre girdiği ilk günden itibaren kaliteyi ilke edinmiş ve bunu yapmış olduğu projelerle müşterilerine hissettirmiştir. İnşaat sektöründe kalite ve güvenin simgesi olmayı hedefleyen firma, çalışmalarını titizlikle yürüterek projelerini yaparken iş güvenliğine ve çevreye büyük önem göstermektedir.

Şehir hayatını biçimlendiren gayrimenkul geliştirme vizyonu ve sahip olduğu deneyimlerin ışığında sektörün lokomotifi olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Metro, İzban, Tramvay aktarım merkezlerine, hastanelere, alışveriş merkezlerine, ana arterlere sadece birkaç dakika mesafede yer alan Goldiva Familya ile İzmir’in merkezinde yaşam alanı sunuyor.

İyi ürün ve hizmetleri tanıtmayı hedefleyen A’ Design Award ödülüne sahip olan proje bu ödül ile ‘Dünya Güzeli’ kavramını kanıtlamıştır.

A’ Design Award ödülü sadece bir ödül değil, aynı zamanda da tasarımın mükemmeliyeti ve kalitesi için bir göstergedir. Ödül dünyaca tanınmaktadır ve tasarım odaklı şirketlerin, profesyonellerin ve ilgi gruplarının ilgisini çekmektedir.

Ödüllü tasarımı ile Goldiva Familya, sakinleri için ayrıcalıklı ve keyif dolu bir yaşamı tam da şehrin merkezinde sizlere sunuyor. Büyük rağbet gören proje için neredeyse bütün dairelerin satışı gerçekleşmiş ve yaşam çok yakında başlayacak.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir