Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Deniz Miyas’in yükselişi

Deniz Miyas’in yükselişi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
7 0

Modellik yaşamına yaşadığı Almanya’da başlayan Deniz Miyas etkileyici görüntüsü ve karakteristik yapısı ile kısa sürede moda devi markaların ilgisini çekmeyi başardı. İtalya ve Fransa gibi önemli ülkelerin moda ajanslarından teklifler alan Deniz Miyas yapmış olduğu işleri ve özel yaşantısında bazı kesitleri instagram hesabı üzerinden onu takip eden kitlesi ile paylaşıyor.

Deniz Milas dünyanın en önemli moda markalarının çekimleri ile her geçen gün kendinden daha çok söz ettiriyor. En son Prada markası için yaptığı muhteşem çekimlerin ardından artık önlenemez bir yükseliş onu bekliyor.

Türk mankenden başarı öyküsü

Deniz Miyas en yeni nesil Türk mankenlerden birisi olarak podyumlarda boy gösteriyor. Yakışıklılığı ve fit vücudu ile erkek giyim markalarının en yakında takip ettiği isimlerden birisi olarak biliniyor. Son dönemlerde modanın öncüsü bazı dev markaların çekimlerine katılması ile birlikte yıldızı daha da parlayan Deniz Miyas’ın yaptığı en başarılı işleri instagram hesabı üzerinden takip edebilirsiniz.

Deniz Miyas instagmra hesabı da aynı yapmış olduğu işler gibi hızlı bir yükseliş içerisindedir. Dünyaca ünlü markalar ve moda ajansları ile yapmış olduğu önemli işbirlikleri onun tüm dünya tarafından tanınmasına ve takip edilmesine de imkan sağlıyor.  

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir