Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Banyo & Mutfak Tadilatı

Banyo & Mutfak Tadilatı

admin admin - - 2 dk okuma süresi
7 0

Banyo ve mutfak bayanların en çok kullandıkları alanlardır. Onun için banyo ve mutfağın güzel, şık ve gösterişli olması son derece önemlidir. Duvarları ve yerlerinin fayanslarla kaplı olması görselliği daha da ön plana çıkarıyor.

Banyo Tadilatı

Banyo ailenin günlük olarak defalarca gittiği yerdir. Sabah kalkınca el yüz yıkama, dişleri fırçalama, duş alma gibi işer için banyoyu kullanıyoruz. Banyonun düzenli olması, diş fırçası, havlu gibi kullandığımız malzemelerin yerli yerinde olması gerekir. Bu yüzden banyo tadilatı gerekli bir iştir.

Mutfak Tadilatı

Günlük yemeklerin hazırladığımız ve yemek yediğimiz mutfaklar da banyolar gibi düzenli olmalıdır. Yemeklerde kullandığımız yüzlerce malzeme mutfakta saklanır. Lazım olduğunda hemen ulaşmamız için dolaplarda kolay bir şekilde ulaşacağımız yerde olmalılar.

Banyo ve Mutfak Tadilatında Dolaplar

Mutfak ve banyo dolapları kullanışlı olmasının yanı sıra göze de hitap etmelidir. Renkleri iç açıcı ve fayanslarla uyum içinde olmalıdır. Dolaplar aynı zamanda sağlam ve modern şekilde dizayn edilmelidir. Mutfak tadilatı sırasında dolaplar değişmeyecekse elden geçmelidir.

Fayans Seçimi

Mutfak ve banyoda fayanslarda önemlidir. Çünkü buralarda fayansların kapladıkları alan çok fazladır. Fayans ve dolapta renk uyumu gereklidir. Mutfak ve banyo tadilatında mutlaka işin uzmanlarından bilgi almalısınız.

Bunlardan biri olan Ev dekor tadilat web sitesini tercih edebilirsiniz. Banyo, mutfak veya komple ev tadilatı yapıyorlar. Mobilya üretimi de yapan firma kafe, pastane gibi iş yeri tadilatı ve dekorasyonunu da uzman ekibi ile yapıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir