Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Kurumsal Hediye Kutuları Şimdi Gözbebeği

Kurumsal Hediye Kutuları Şimdi Gözbebeği

admin admin - - 3 dk okuma süresi
5 0

Özellikle de yıl sonu, yani şirketlerin terfi zamanların geldiğinde firmalar çalışanlarına jest olması açısından hediye arayışına girerler. Çalışanlara hediye edilecek en güzel kurumsal hediyeler özellikle kişiye özel olarak olacağı için özenli ve dikkatli seçilmelidir. Kurumsal hediye tercihleri yapılırken firmanız ile  alakalı küçük ayrıntılar da oldukça önemlidir. Örneğin firma logonuzun renkleri ile tasarlanmış bir hediye kutusu, içleri rengarenk özel kağıtlar ile harika olacaktır. Kutu üzerinde firma logosu ve içeriğinde firmaya ait bir not koydurmayı da unutmayın. Çalışanlarınızı bundan başka kendini ne değerli hissettirir ki? Kurumsal hediyeler aslında klişe ürünlerden oluştuğu düşünülen hatta daha kolay bir şekilde seçilen hediyeler olarak görülebilir. Ancak aslında bunu sizlere daha kolay sunacak bir durum var ki o da Boxlab tarafından huzurlarınıza sunulan özellikle her kişinin zevkine uygun olabilecek şekilde hazırlanan kurumsal hediye kutuları. Sizlerin tek yapması gereken şey firma logonuzu, isterseniz de firma logonuzun renklerine uygun bir iç kağıtlar tercih ederek hem zamanınızdan olmamış olur hem de hediye işinizi uzman kişilere bırakarak rahat etmiş olursunuz.

Şirket tarafından hediye alan bir çalışan kendisini mutlu hisseder ve daha motive olmuş olur. Bu şekilde işlerine daha çok bağlanır. Çünkü biz insanoğlu her zaman tebrik edilmeyi, değer görmeyi pek çok şeyden üstün tutarız. Yapılan işin maddi olarak karşılığını alabiliriz ama takdir edilmek, maddi karşılıktan daha değerli olmaktadır. Bunun farkında olan şirketler özellikle kurumsal hediye tercihlerine daha özen göstermelidir. Çünkü verilecek olan hediye şahsa özel ise onun sevdiği ürünler olmalı, ona hitap etmeli. Aynı zamanda da firmayı da yansıtmalıdır.

Nasıl Kurumsal Hediyeler Tercih Edilmeli?

Kurumlar çoğunlukla hediye tercihlerinde kendi vizyon ve misyonlarına uygun ürünler seçerler. Bu doğru bir yaklaşımdır ancak tek taraflıdır. Seçimler hem firmanın vizyonu hem de çalışan misyonu odaklı olursa daha doğru olacaktır. Çünkü firma ve çalışanlar bir bütündür. Firmalar hediye seçerlerken buna dikkat etmeleri gerekir.

Sizler de çalışanlarınıza hediye alma arayışında iseniz Boxlab’da bulunan birbirinden farklı kurumsal hediye kutuları alternatiflerine göz atabilirsiniz. Bu şekilde hazır olan kutular ile kolaylıkla seçiminizi yapabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir