Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İster Kadınlar İster Erkekler İçin Afrika Örgüsü

İster Kadınlar İster Erkekler İçin Afrika Örgüsü

admin admin - - 5 dk okuma süresi
6 0

Bazı saç modelleri, kuaförlük hizmetleri sayesinde hem erkekler hem kadınlarda benzer şekilde uygulanabilecek modeller arasında yer alır. Örneğin, ince, hassas ve zahmetli bir örgü modeli olan Afrika örgüsü uzun saçlara sahip kadın veya erkeklerde uygulanabilecek bir yapıya sahiptir. Aslında gelişen teknikler sayesinde bugün uzun saçlara sahip olunmasa dahi ek saçlar ile bu örgü yapılabilmektedir.

Afrika örgüsü çok özel bir saç modeli olmakla birlikte kadın ve erkeklerde seçildiğinde, orijinal saçların ince ince örülmesi ile uygulanır. Bu örgü modelinin en temel özelliği, 3 ay gibi uzun bir kullanım süresi sağlaması olmakla birlikte saçların boy ve uzunluğuna göre yoğun veya çok daha hafif bir şekilde sağlanabilmesidir.

Çıkış noktası Afrikalı kadınların saçlarında güzellik ve koruma elde edebilmesi olan bu örgü, bu nedenle zenci örgüsü olarak da adlandırılır. İlk olarak dünyadaki neredeyse tüm Afrika ülkelerinde kadınların saçlarında görülen bu örgüler, saç temizliğinin ve bakımının çok daha kolay bir şekilde yapılması için de imkan sağlar. Bu çerçevede günümüzde Afrikalı erkeklerin de tercih ettiği uygulama, ülkemizde de hem erkek hem kadınlar için verilen bir hizmettir.

Afro Dalgası İle Uçuşan Saçlar

Kadınlar için saçlarda dolgun ve sağlıklı bir görüntü elde etmek her zaman önemlidir. Bu nedenle genellikle her kadın saçında dalgalı ve dolgun bir görüntü uygulamak için birçok farklı işlemi ve malzemeyi kullanmayı tercih eder. Fakat bunun yerine son yılların popüler saç uygulamalarından biri olan afro dalgası tercih edilerek, çok daha güvenli ve güçlü bir şekilde bu etki sağlanabilir.

Son yıllarda özellikle İstanbul gençleri tarafından tercih edilen zenci örgüsügibi saç modelleri açısından Togo Stüdyo, tüm bu uygulamaların güvenilir şekilde sağlandığı işletmeler arasında bulunmaktadır. Bu özel stüdyoda saçlarınızda istediğiniz dalgalı ve dolgun görüntüyü elde etmek için su dalgası gibi tüm uygulamaları yıl içerisinde periyodik olarak yaptırmanız mümkündür.

Togo Stüdyo, afro dalgasıuygulamalarında farklı renkler ile saçları şekillendirme sağlarken, en önemli koşul saçların 8 santimetreden yukarıya ulaşan bir boyuta sahip olmasıdır. Farklı bir isimle Afrika su dalgası gibi de adlandırılan bu uygulamada ek malzemeler ihtiyacı bulunmadan uzmanlar sayesinde en doğru saç renkleri ile yaklaşık 3 ay formu bozulmayacak bir sonuç elde edilebilir.

Özellikle İstanbul’da son yıllarda birçok farklı noktada görülen Afrika örgüsügençlerin ilgi gösterdiği saç tasarımları arasında bulunuyor. Afrika kadınları için ihtiyaca bağlı olarak ortaya çıkarılmış bir örgü tekniği olsa da bugün gençlerin ilgi çekici bulduğu bir tasarım olduğu için bilhassa sanatsallık katılarak uygulamalar yapılıyor. Bu çerçevede de görselliği değiştirecek şekilde renkler, ara malzemeler, boyalar ve değişen tokalar gibi birçok işlem ile örgülü saçlar oluşturuluyor.

Aslında diğer ismi zenci örgüsü olan bu uygulama, değişen çeşitleri ile birlikte ince, standart veya kalın gibi farklı kategorilerde değişen modelleri de elde etmek için fırsat sunuyor. Bazen ek saçların kullanılması ile birlikte hiçbir zarar ile karşılaşmadan saçlarda doğal görüntüsü dışında bir görüntü elde etmek mümkün oluyor.

Afro Dalgası Popülerliği

Aslında Afrika kadınlarının saç stilini oluşturan zenci örgüsü kadar popüler farklı bir saç tipini de su dalgası gibi farklı isimler ile anılan dalgalı saçlar oluşturuyor. Ek saç parçaları kullanmadan kişinin kendi saçları ile yapılabilen bu dalgalı saç uygulamasında, gelişmiş teknikler sayesinde saçlarda renk değişikliği ile süslemeler de yapılabiliyor.

İstanbul’da son yıllarda çok popüler bir yere sahip olan afro dalgası gibi saç modelleri, güvenilir işletmeler sayesinde herkesin tercih edebileceği sanatsal tasarımlar haline geldi. Bu konuda son yılların popüler işletmelerinden biri olan Togo Stüdyo sayesinde birçok kişi bu örgü ve dalga modelleri ile saçlarında değişim elde edebiliyor.

Togo Stüdyo bünyesinde bulunan profesyonel isimlerle birlikte afro dalgası gibi uygulamalar için herkesin seçebileceği nitelikte sağlıklı ve güvenilir uygulamalar sağlıyor. Saç uygulamalarında birçok kişinin en çok korktuğu durumlardan birisi saçlarda geri dönüşü zor değişikliklerin yaşanması olurken, işletme bu konuda en özel saç stillerini sorunsuz bir şekilde uygulayarak güvence oluşturuyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir