Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Beşiktaş Cenk Tosun Planı Ortaya Çıktı

Beşiktaş Cenk Tosun Planı Ortaya Çıktı

admin admin - - 4 dk okuma süresi
10 0

Beşiktaş, devre arası transfer sezonunda eski oyuncularından olan Cenk Tosun’u yeniden renklerine bağlamayı amaçlıyor. Gol sorununu eski futbolcusuyla gidermek adına bu yolun izleneceği ifade ediliyor. Milli forvetin bonservisinin alınması adına da farklı yöntemler ön planda tutuluyor. Siyah beyazlı takımın kadrosunda yer alan başka bir futbolcunun satışından gelen paraları Cenk Tosun’un yeniden takıma kazandırılması adına ayrılacağı da gelen haberler arasında yer alıyor. Beşiktaş cephesinde sadece Cenk Tosun odaklı gelişmeler ön plana çıkmıyor. Aynı zamanda da Gökhan Töre ve Vincent Aboubakar konusunda da farklı gelişmelerin yaşandığı gelen haberler arasında yer alarak; gündemde kendini gösteren gelişmeler oluyor. deneme bonus ve betist giriş   için  betmatik giriş   adresini ziyaret etmenizi

Beşiktaş Transfer Harekatına Devam Ediyor

Beşiktaş; Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda hız kesmeden ilerlemeye devam ediyor. Bir yandan bu sezonu en iyi şekilde tamamlama hedefleri bulunurken; diğer yandan da gelecek sezona dair hareketlilikler de siyah beyazlı ekibin içerisinde var olan bir gelişme olarak tabir ediliyor. Gelecek sezon planlamaların gerek teknik ekip gerekse de Beşiktaş yönetimi tarafından ortaya konulduğu da gelen detaylar arasında kendini gösteriyor.

Beşiktaş cephesinde ilk olarak kiralık oyuncuların bonservislerinin satın alınmasına dair bir plan kendini gösteriyor. Özellikle Valentin Rosier ve Rachid Ghezzal’ın performanslarından memnun kalınması ve takıma kalıcı olarak kazandırılması bekleniyor. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin takımda görmek istediği diğer isim ise milli forvet Cenk Tosun olarak öne çıkıyor.

Cenk Tosun Geri Geliyor

29 yaşındaki milli futbolcu; 3 sezon önce İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton’a rekor bir transfer bedeli karşılığında gönderilmişti. Beşiktaş ekibi bu transferle beraber 25 milyon Euro gibi bir rakamı kasasına koymayı başarmıştı.

Yazın oynanacak olan Avrupa Şampiyonası’na hazırlanmak ve daha fazla forma şansı bulmak amacıyla Cenk Tosun’un yeniden Beşiktaş’a geldiği ifade edildi. Kiralık olarak oynayan milli futbolcunun gelecek sezonda da bu takımın formasını giyebilmeyi istediği belirtiliyor. Beşiktaş yönetiminde de Cenk Tosun’a dair bir hareketlilik bulunmakta olup, bonservisinin alınmak istenildiği konuşulan konular arasında yer alıyor.

Ahmet Nur Çebi Planı Yaptı

Everton ile olan sözleşmesi Haziran 2022 tarihinde bitecek olan Cenk Tosun’un bonservisini edinmek adına farklı bir yol izlenecek. Cyle Larin’in taliplerinin beklenmesi ve satışa çıkarılmasıyla birlikte; milli yıldız için fon yaratılacağı gelen haberler arasında başı çekiyor.

Cyle Larin; bu sezon resmi maçlarda toplamda 15 gole ulaşarak; Beşiktaş’ta gösterdiği form grafiğiyle takımların ilgisini çekiyor. Avrupa kulüplerinin takibinde olan 25 yaşındaki futbolcunun sene sonunda 12 ile 15 milyon Euro aralığında transferine izin verileceği gelen haberler arasında yer alıyor. Larin’in takımdan ayrılması durumunda da bu rakamın önemli bir kısmının Cenk Tosun’un bonservisini almak adına kullanılacağı da ifade ediliyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir