Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Gezen Tavuk Çiftliği

Gezen Tavuk Çiftliği

admin admin - - 3 dk okuma süresi
12 0

Gezen tavuk çiftliği insan hayatının en temel gereksinimlerinden biri olan yeme ihtiyacını karşılamaktadır. Kahvaltılarda özellikle aradığımız ilk şey ise yumurtadır. Protein deposu olması ve uzun süre tok tutması nedeniyle sofralarımızın vazgeçilmezidir.  Çoğu doktor, bilim insanı ve diyetisyen günde en az iki adet yumurta yenilmesini önerir. Çiftliğimiz ise sizler için yumurta tavuğu türünü en kaliteli şekilde besler ve tamamen doğal ortamında sağlıklı bir üretim sağlar. Gönül rahatlığıyla ile şirketimizi tercih edebilirsiniz. tavuksatisi üzerinden bizlerle iletişime geçebilir ve hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Sizler için yalnızca gezen yumurta tavuğu ile hizmet vermiyoruz. Aynı zamanda yarka ve tavuk satışı, prefabrik kümes satışı, özel yapım kümes, canlı hayvan nakliyesi ve teknik danışmanlık hizmeti de veriyoruz.

Gezen tavuk çiftliği işi her ne kadar basit görünse de oldukça emek ve bilgi ister. Gün içerisinde çiftliğimizde uzun saatler boyunca çalışmalar sonucunda sizlere en kaliteli hizmeti vermeye çalışıyoruz. Sabahın erken saatlerinde başlayan çalışmalar gece geç saatlere kadar devam ederek sürekli kontrol edilmektedir. Tavuklarımız en iyi ortamlarda ve en iyi yemlerle beslenerek en iyi kalitede yumurtalar üretmektedir.

Gezen Tavuk Çiftliği Hangi Tür Tavukları Bulunduruyor?

Çiftliğimizde en kaliteli ırkları beslemekteyiz. Hem de beslediğimiz ırkların üreticisi olarak hizmet vermekteyiz. Çiftliğimizde Lohman Brown, Ataks, Tinted tavuk türleri bulunmaktadır. Tavuklarımız sürekli veteriner kontrolü altında tutulmaktadır. En doğal şartlarda ve en organik şekilde yumurta üretimi ve tavuk yetiştiriciliği yapmaktayız. Bunun haricinde anahtar teslim kümes yapımı ve kümes kurulumu hizmeti de veriyoruz.  Çadır kümes kurulumu, prefabrik tavuk kümesi ve kümes kurulumu yapmaktayız. Tavuklarınız için en kaliteli malzemelerden en rahat kümesleri yapıyoruz. Uzman ve tecrübeli ekibimizle birlikte anahtar teslim yaptığımız tavuk kümeslerini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Tavukçuluk sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak girişimci ruhumuzla kaliteli hizmetlerimize devam ediyoruz.

Kümes Kurulumu için Nelere Dikkat Edilmelidir?

Tavuk çiftliğimizde bize tercih eden müşterilerimizin en iyi şekilde hizmet almasını sağlıyoruz. Müşterinin kaç tavuğa sahip olduğu, alanı ve yemlik, suluk gibi tercihlerine göre kümesler yapılmaktadır. Kümes fiyatları da bunlar üzerinde belirlenmektedir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir