Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Sevda Yücedağ Ayakkabı

Sevda Yücedağ Ayakkabı

admin admin - - 2 dk okuma süresi
15 0

Sevda Yücedağ s.Yücedağ markası 2013 yılında İstanbul’da kurulan bir markadır. Marka bünyesinde deri ve ayakkabı imalatı yapılırken aynı zamanda 2018 yılı itibari ile İş Elbiseleri üzerine de yatırımlar yapılmış ve üretim başlamıştır.

S.Yücedağ markası ülkemizin en başarılı kadın girişimci projelerinden birisi olarak bugün hala yükselen bir değere sahiptir. Birbirini tamamlayan iş kollarında ülkemiz pazarı ile birlikte ihracat yapan firma İsrail ve Hollanda ile yüksek kapasitede çalışmalar yapmaktadır.

2018 yılında yapılan yatırımlarla birlikte iş elbiseleri sektörüne giriş yapan marka kısa sürede bir marka bilinirliğine ulaşmıştır. Ve en kaliteli malzemelerden ve kaliteli işçilikten oluşan ürünleri ile hem ülke pazarında hem de ihracatta hak ettiği değeri almıştır. En uygun fiyatlar üzerinden kaliteli, uzun yıllar kullanılabilecek ve aynı zamanda rahat bir forma sahip olan iş elbiseleri için S.Yücedağ markasını ziyaret edebilirsiniz.

İhracatta Ön Sıralarda

Tekstil ihracatında önemli bir paya sahip olan S.Yücedağ markası gelişen bir ivme ile yoluna devam etmektedir. Tüm üretim çeşitliliğinden kaliteli kumaş ve malzemelerin kullanıldığı ve kaliteli işçiliğin var olduğu bir üretim sürecinin ardından ülke pazarına ve özellikle dış pazara satılmaktadır. Her zaman uygun fiyat ve kaliteli ürün ihtiyacınız en iyi şekilde karşılamayı hedefleyen marka bugün sahip olduğu konuma bakıldığında bunu sağladığı görülmektedir. S.Yücedağ markası ile iş elbiseleri ve ayakkabı çeşitlerini en uygun şekilde temin edebilirsiniz.   

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir