Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İdeal Çanta Seçimi Nasıl Yapılır?

İdeal Çanta Seçimi Nasıl Yapılır?

admin admin - - 3 dk okuma süresi
6 0

Hiç şüphesiz ki kadınların en çok sevdiği aksesuar çanta modelleridir. Dışarı çıkarken, okula giderken, işe giderken ya da yakın bir yerdeki ziyarete giderken bile çanta kullanılır. Kadınların da en büyük sorunu ideal çanta seçiminin nasıl yapıldığı konusundadır. İdeal çanta seçimini etkileyen pek çok kriter vardır. Öncelikle çantayı takarken giyeceğimiz kıyafet, ayakkabı ve diğer aksesuarlarını seçimi kendiniz için seçeceğiniz en doğru çanta modelini doğrudan etkiler.

Satın alacağınız çantanın giyeceğiniz babet ayakkabı modeline uygun olması gerekir. Örneğin dışarı çıkarken etek, bluz ve babet ayakkabı giydiniz. Babet biraz daha klasik bir ayakkabı olduğu için buna uygun olarak omuzdan geçirmeli çanta modellerini tercih edebilirsiniz. Elbise ve etek tarzı kıyafetlerde en ideal çanta seçimi omuz çantasıdır. Tasarımını ve renk tonunu da giyeceğiniz kıyafetin niteliklerine göre belirleyebilirsiniz.

İdeal Çanta Seçiminde Ayakkabının Önemi

İdeal çanta seçiminde giyilecek olan ayakkabının çok büyük önemi vardır. Örnek vermek gerekirse topuklu ayakkabı giyerken sırt çantası takmak pek hoş durmayacaktır. Bu nedenle giyeceğiniz ayakkabı ve takacağınız çantanın birbirini tamamlaması gerekir. Mesela spor ayakkabı giyiyorsanız yaşınıza ve tarzınıza uygun bir sırt çantası sizin için çok ideal olacaktır. Özellikle yeni çıkan mini boy püsküllü çantalar spor kıyafet ile çok iyi uyum sağlayabilir.

Yaz aylarının vazgeçilmez ürünü olan terlik ile takılacak çanta modelleri de vardır. Kumsala yürüyüş yapmaya giderken ya da dışarıda terlikle gezerken belden geçirmeli portföy çanta ya da yandan asmalı cüzdan çantası takabilirsiniz. Bununla birlikte plaj çantasını anımsatan büyük boy bir kol çantası da terlik, fötr şapka ve yazlık kıyafetler ile çok uyumlu görünecektir. Çanta modeli seçimi yaparken tarzınıza uygun renk seçimi yapmayı da unutmayın. Tarzınıza yönelik çanta modellerini görmek istiyorsanız https://www.inna.com.tr/ sitesine göz gezdirebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir