Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Faizsiz Ev Kredisi

Faizsiz Ev Kredisi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
10 0

Herkes bir şekilde emekliliğini düşünerek yatırım amaçlı bir ev sahibi olmanın peşinde. Fakat faizler neredeyse bir ev değerine ulaşmaktadır. Bunun önüne geçmek imansız boyutlara varmaktadır. Özellikle bankalar bu konuda asla taviz vermemektedir. Durum böyle olunca zaten zar zor alacağı evin milim milim hesaplamalarını yapan orta bütçeli aileler zora düşmektedir.

Aileler zora düşmesin, herkes kurduğu hayali gerçekleştirsin diye Emin Evim çeşitli fırsatlar sunmaktadır. Emin Evim ev kredisi hesaplama yükünden siz değerli müşterilerini kurtarmaktadır. 30 yılı aşkın süredir imece usulü ile ev almak isteyenleri ev sahibi yapmaktadır. Emin Evim, daha sonrasında faiz oranı gibi sürprizler karşılaşmamak için faizsiz ev kredi sistemi sunmaktadır.

Faizsiz Ev Kredisi Avantajları Nelerdir?

Emin Evim öncelikle oldukça güvenilirdir ve şeffaflık konusunda oldukça hassastır. En önemli avantaj tabi ki ev kredilerinin faizsiz olmasıdır. Fazladan hiçbir ücret talep edilmez. Taksitler hiçbir şekilde artma göstermez. Taksit öderken yaşayabileceğiniz maddi sıkıntılar olması halinde taksit ödemesini dondurma imkânı sunulmaktadır. Emin Evim müşterilerinin haklarını korumaktadır.

Emin Evim normalde peşinat biriktirerek uzun bir sürede sahip olabileceğiniz, bunun yanında ev bedeli kadar da faiz ödeyerek sahip olacağınız evi daha kısa bir sürede uygun bir ücret karşılığında sahip olma imkânı sunuyor. Şu an bankalarda uygulanan en düşük faiz bile dudak uçuklatır cinstendir. Emin Evim bu faizden siz değerli müşterilerini kurtararak sizlerin uygun gördüğü taksit tutarı ve vade süresini cebinize uygun ödeme programı ile kolayca hayalinizdeki evinize kavuşmanızı sağlıyor.

Emin Evim hiçbir müşterinin zorda kalmaması, mağduriyet yaşamaması için, faizsiz ev kredi yönteminde ipotek teminat sistemini kullanmaktadır. İpotek teminat sistemi, hayalindeki eve kavuşan müşterinin evinin üzerine borcu tamamlanana kadar hiçbir şekilde satılamaz ibaresinin konulmasıdır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir