Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. 8. Sınıflar İngilizce ve Matematik Video Anlatımlar

8. Sınıflar İngilizce ve Matematik Video Anlatımlar

admin admin - - 4 dk okuma süresi
8 0

Yeni bir dil öğrenmek ya da formül ağırlıklı problemleri çözmek bazen sizin için zor olabilir. Bu durumları daha kolay hale dönüştürmek istediğinizde Tonguç Akademi tarafından hazırlanan video derslerden yardım alabilirsiniz. Her derse ve konuya özel olarak hazırlanan bu videolar, özellikle sınava hazırlık sürecini de içeren 8. sınıfta en büyük destekçiniz olacaktır. Video anlatımlarında 8. sınıf matematik konuları aklınızda kalıcı yer edinecek şekilde anlatılmaktadır. Çözümlü soru örneklerine yer verilmekte, formüller kelimelerle şifrelendirilerek unutmayacağınız şekle sokulmaktadır. Böylece gireceğiniz 8. sınıf matematik 1. dönem 2. yazılı ve diğer tüm yazılıları yüksek notla tamamlayabilirsiniz. Gireceğiniz sınavlar öncesi yazılı provalarını izleyerek sınavda çıkması muhtemel soru örneklerini görebilirsiniz. Bunlara ait 8. sınıf matematik cevapları anlaşılır bir şekilde ifade edilmektedir.

8. Sınıf Matematik Konuları Video Anlatımı

8. sınıf matematik konuları video anlatımında okulda size anlatılan tüm konuları bulabilir, bunların tekrarını evinizde dilediğiniz zaman yapabilirsiniz. Bu amaçla internet sitesini ziyaret ettiğinizde çarpanlar, katlar ve üslü ifadeler, olasılık ve cebirsel ifadeler, kareköklü ifadeler ve veri işleme, doğrusal denklemler ve eşitsizlikler konuları ile üçgenler ve eşlik benzerlik, dönüşüm geometrisi ile geometrik cisimler gibi geometri konularını bulabilirsiniz. Bütün 8. sınıf matematik konuları alanında profesyonel eğitmenler tarafından öğretici ve eğlenceli olacak şekilde anlatılmıştır. Bunlar içerisinde özellikle 8. sınıf matematik çarpanlar ve katlar başlığı öğrencilerin severek izlediği konular arasında yer almaktadır. Aynı ifadelerin denklemden kaldırılması, çoktan aza doğru gidilmesi gibi tekniklerle çözülebilen bu konu, öğrenciler için bir nevi bulmaca gibidir. Bu konu için ayrılan 8. sınıf matematik konu anlatımı süresi diğer içeriklere göre biraz daha uzundur. Tonguç 8. sınıf eğitim videolarında çarpanlar ve katlar başta olmak üzere tüm konular en kısa, verimli ve anlaşılır şekilde anlatılmaktadır.

8. Sınıf İngilizce Video Anlatımları Nasıl Çalışılmalı?

8. sınıf İngilizce konuları üniteler şeklinde ayrılmakta olup her bir ünitede dilinizi geliştirmenizi sağlayacak kelimeler vardır. Günlük hayattan başlıklara sahip olan bu üniteler eğitim ve test sayısı yönünden birbirinden ayrılır. Üniteleri bitirdiğinizde ise hem öğrendiklerinizi genel tekrar yapmanız hem de sınava hazırlanmanız için yazılı provaları eklenmiştir. Tonguç 8. sınıf İngilizce konuları bu provalar sayesinde daha anlaşılabilir hale dönüşecektir. Çalışırken veriminizi artırmak adına öğrendiğiniz 8. sınıf İngilizce kelimeler için bir liste hazırlayabilirsiniz. Gün içerisinde bunları tekrar ederek öğrenmenizi kolaylaştırabilirsiniz. Özellikle Tonguç Akademi 8. sınıf İngilizce konuları için işinize yarayacak bu uygulamayı, diğer dersler için de uygun şekilde güncelleyip kullanabilirsiniz. Dinleyerek ve yazarak çalışmanız her zaman daha verimli olmanızı sağlayacaktır.

Görseller:

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir