Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Promosyon Çakmak

Promosyon Çakmak

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0

Bir mağazanın veya bir firmanın adını duyurmak için genel olarak promosyon ürün yaptırılıyor. Malum olduğu üzere promosyon olarak bastırılan bu ürün ücretsiz bir şekilde reklam yapılabilmesine imkan sağlıyor.

Promosyon çakmak yaptırarak bu ürünle tanıtımını sürdürmek isteyen firmaların dikkat etmeleri gereken bazı konular vardır.

Gündelik hayatta sık bir şekilde kullanılan çakmak ürünü hayatın birçok alanında insanlara kolaylık sağlıyor. Haliyle bu çakmağın üzerinde firmanızın veya mağazanızın reklamının bulunması sizin bilinirliğinizi artırıyor.

Promosyon firmalarında genel olarak çok sayıda çakmak çeşidi bulunuyor. Öncelikle buradan hem firmanıza hem de hitap ettiğiniz kitleye uygun bir renkte ve desende çakmak modeli seçmelisiniz. Sonra çakmağın üzerine yapılacak baskıyı belirlemelisiniz. Son olarak adet ve fiyat konusunda firma ile ayrıntılı olarak konuşmalısınız.

Unutulmaması gereken temel konu promosyon çakmak gibi ürünlerde üretim hatalarının yaşanması gibi bir ihtimale karşı firmadan bu konuda bir garanti almaktır. Mutlaka siparişi verilen ürün elinize ulaştığında içerisinden bazılarını deneyerek kalite kontrol işlemi yapmalısınız.

Baskı konusuna gelince eğer firmanıza özgü tasarımlar varsa çakmaklarda tamamen bunları kullanacağınız bir standart geliştirebilirsiniz. Eğer logonuz renkliyse bunu tamamen beyaz bir hale getirerek renkli bir fon üzerinde görülmesini sağlayabilirsiniz. Tasarımdaki en temel mantık kullanım esnasında bu promosyonun size ait olup olmadığının anlaşılmasıdır.

Ürünlerin fiyatları birçok konuya göre değişiklik gösterebilir. Örneğin toplu olarak bir promosyon ürün yaptırıyorsanız burada ihtiyaç duyduğunuz adedi firmaya bildirmelisiniz. İstediğiniz ürün tipi ve varsa ekstraları promosyon firması ile paylaşmalısınız.

Sizin vermiş olduğunuz bilgilere göre firma tarafından kısa süre içerisinde bir fiyat çalışması yapılacak ve sizinle paylaşılacaktır. Bu fiyat üzerinden görüşmeleri sürdürebilir veya anlaşmayı tamamlayabilirsiniz.

Eski bir tanıtım usulü olarak promosyon ürün dağıtmak hala çok etkilidir. Çünkü insanların hayatının birçok aşamasında hala bu kolaylaştırıcı ürünler kullanılmaktadır. Haliyle insanların bu kadar sık kullandıkları bir üründe de firmanızın tanıtımının yapılması kadar doğal bir durum yoktur.

Yeni kurulmuş veya çalıştığınız sektörde yıllardır bilinen bir firma olabilirsiniz. Ama eğer hala promosyon ürün konusunda bir çalışma yapmadıysanız tanıtım ile ilgili mutlaka bir eksiğiniz var demektir.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir