Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. İdeal Şartların Tesisi İçin Nem Ve Sıcaklık Ölçer

İdeal Şartların Tesisi İçin Nem Ve Sıcaklık Ölçer

admin admin - - 3 dk okuma süresi
7 0

Sağlık işletmeleri, gıda depoları, sunucu odaları, ecza depoları veya birçok farklı noktada ideal şartların tesis edilmesi büyük bir önem taşır. Örnek olarak ameliyathanelerde her zaman ideal bir sıcaklık ve nem oranı yer almalıdır. Bu durumda da nem ve sıcaklık ölçer gibi bir sistem kullanılarak, ortamdaki bu değerler sürekli ölçülebilir ve kontrol altında tutulabilir. 

Sağlık, gıda ve teknik çalışmaların gerçekleştirildiği alanlarda sıcaklık ve nem hem riskleri önlemek hem de rahat rahat bir çalışma ortamı sağlamak için önemlidir. İlaç üretimi gerçekleştirilen veya depolama yapılan bir alanda sıcaklık takip sistemi sayesinde ideal sıcaklıklar elde edilebilir. Örneğin, bu tip bir alanda sıcaklık değerlerinin genel olarak 20 ile 30 derece arasında olması önemlidir. 

Gıda depoları gibi noktalarda gıdaların daha uzun muhafaza edilmesi, bakterilerden uzak kalması ve sağlıklı şekilde tüketime hazır hale gelebilmesi için de nem önem arz etmektedir. Bu noktada nem takip sistemi olarak görev veren cihazlar, bu dengeyi korumak ve ideal ortamı tesis etmek için fayda sağlayacaktır. 

Nem Ve Sıcaklık Ölçer Nasıl Çalışmalıdır?

Günümüzde gelişen modern teknolojiler ile birlikte nem ve sıcaklık ölçer cihazları bugün mobil telefonlar ile uyumlu olarak çalışabilmektedir. Bu konuda dünyada bir ilk; istediğiniz özelliklerde ve hassasiyette %100 yerli üretim gerçekleştiren OdsPlus gibi markalar tercih edilebilir. Marka cihazları bugün sağlık kuruluşları ve ilaç işletmeleri gibi birçok noktada kullanılmaktadır. 

İnsan sağlığını koruyabilmek, ideal koşullar oluşturabilmek ve şartları sürdürülebilir bir hale getirmek için takip gerçekleştirmek her zaman önemlidir. Bu nedenle sıcaklık takip sistemi modern teknoloji sayesinde akıllı telefonlar ile uyumlu olarak kullanılırken, tek bir uygulama ve internet bağlantısı yeterli olmaktadır. 

OdsPlus tarafından sunulan nem takip sistemi fişe takıldıktan sonra hızlı bir şekilde internet bağlantısı sağlar. Mobil uygulama üzerinde yetkilendirilmiş olan kişiler, uzaktan kontrol ile her an sıcaklık ve nem değerlerini kontrol edebilir. Cihaz, belirlenmiş sıcaklık ve nem değerlerinin dışına çıkıldığında da SMS, telefon veya mail ile bilgilendirme sağlayarak müdahale edilmesine imkan sağlar.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir