Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Eren Taylan’ın Yeni Filmi

Eren Taylan’ın Yeni Filmi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
8 0

2013 yılında Amerika’da sıfır maliyetle çekilmiş ilk ve tek sinema filmi olan ‘The Bad Guy’s ı çeken yönetmen 2021 yılında yeni bir filme başlamayı düşünüyor. Film’in çekimlerine 2021 yılında başlanacağı tahmin ediliyor.

Peki kim bu Eren Taylan ?

Eren Taylan film yapıcısı, senarist, yönetmen ve fotoğrafçı. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Doğu Akdeniz Üniversitesi Radyo-Sinema-Tv bölümü mezunu olan ve daha sonrasında Amerika Birleşik Devletleri San Francisco Üniversitesi Fotoğrafçılık bölümü üzerine eğitim almış, National Geographic, DBC Studios, TRT, ATV gibi kanallarda uzun yıllar çalışmış ve sayısız televizyon programları ve sinema filmleri yapmıştır. Televizyon programları arasında Türkiye’de ‘Bir Nefes Anadolu’ – Ev’den Uzakta’ – Ömürlük Hayat – Selam olsun Erenlere gibi Tv programlarının yanı sıra Amerika’da The Darkness tv dizisi, National Geographic – Wild life programları gibi televizyon programlarının yapımcılık ve yönetmenliklerini Sinema filmleri ise – RUN – Benim Adım Mustafa – The Bad Guy’s filmlerinin senaristlik ve yönetmenliklerini yapmıştır.

Nasıl bir Film Olacak ?

2021 Yılında vizyona çıkması planlanan Benim Adım Mustafa filmi nasıl bir film olacak sorusuna Eren Taylan ‘’ Film Avrupa’da ünlü olan bir sporcumuzun hayat hikayesini konu alıyor. Geçmişten günümüze betimlemeler yapılarak senaryo yazılıyor ve ona göre çekeceğiz kısmetse. 7 den 70 in herkesin izleye bileceği keyifli bir film yapmayı istiyoruz. Şimdiden ünlü oyuncu arkadaşlar görüşülüp onayları alındı bile, iyi bir ekibimiz olduğuna inanıyorum. Film Türkiye’de çekilecek. Yakında basında filmin oyuncu kadrosunu açıklamayı planlıyoruz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir