Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Hızlı Ve Ekonomik Ship Agency At Turkey

Hızlı Ve Ekonomik Ship Agency At Turkey

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0

Uluslararası denizlerde yolculuk eden gemilerin belirli limanlarda konaklamalar gerçekleştirmesi, onarım ve bakım hizmetleri alması gerekmektedir. Bu konuda özellikle yük taşımacılığı gerçekleştiren ve ticari gemilerin tersanelerde ve limanlarda konaklaması önemlidir. Bu tip bölgeler açısından da ülkemizde ship agency at Turkey hizmetlerinin önemli bir yeri bulunmaktadır.

Transit yolculuk sırasında ihtiyaçlarını karşılayabilmek için liman ve tersanelerde konaklama ve bakım hizmetleri alan gemilerin, bu hizmetleri hızlı ve ekonomik bir şekilde alması gerekir. Bu bağlamda ship agency at Turkey konumunda deneyimli bir kadro ile ekonomik hizmetler verecek bir işletmeye ihtiyaç duyulmaktadır.

Bahsedilen tarzda bir işletmenin Türkiye’de özellikle Yalova ve İstanbul tersanelerinde ve limanlarında denizcilik acentesi olarak hizmet vermesi gerekir. Bu tarz şirketler bulundukları tersanelerde, tersane acentesi konumunda olarak liman acentelerinden farklı bir hizmet tarzına sahiptir. Verilen hizmetlerde gemi onarımı sürecinde gümrük işlemlerinin takip edilmesi, yedek parçaların hızlı bir şekilde temin edilmesi, mürettebat ve teknisyenlerin konaklama yeri ve ulaşımlarının sağlanması gibi çalışma alanları yer almaktadır.

Ship Agency At İstanbul Hizmetlerinin Detayları Nelerdir?

Akdeniz’den Karadeniz’e yani Avrupa bölgelerine ve Avrupa üzerinden de Akdeniz’e açılmak isteyen gemilerin İstanbul ve Çanakkale boğazlarından geçmesi gerekmektedir. İstanbul Boğazı’ndan geçiş gerçekleştiren gemilerin bu konumda konaklama gerçekleştirmesi, gümrük sürecinde bekleme sağlaması ve bakım hizmetleri alması için tersane acenteleri hizmet vermektedir.

Türkiye’de İstanbul bölgesinde ship agency at İstanbulkonumunda hizmet veren işletmelerden birisi ID Shipping Agency olarak görülebilir. Şirket tarafından İstanbul’da Tuzla Tersanesi’nde kurulmuş ofis sayesinde gemi onarımı konusunda gümrük takibi, yedek parça ya da değerli eşyaların temini gibi noktalarda hizmet verilmektedir.

Hızlı, ekonomik ve garantili bir şekilde kendi kurulmuş yapısı içerisinde hizmet veren ID Shipping Agency mürettebat hizmetleri açısından da profesyonel bir yapıya sahiptir. İşletme her yıl ship agency at İstanbul konumunda artan bir sayı ile birçok farklı gemi için çeşitli hizmetler sağlamaktadır. İstanbul’da Tuzla Tersanesi ve diğer Türk limanlarında yer alan operasyonel ofisler sayesinde denizcilik acentesi hizmetleri sunmaktadır.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir