Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Başarı Hikayeleri

Başarı Hikayeleri

admin admin - - 3 dk okuma süresi
5 0

Başarı hikayeleri insanları amaçları doğrultusunda motive etme işlevini üstlenen ve bunu farklı konuları ele alarak sunulan hikayelerdir. Başarı hikayeleri oldukça fazla örneğe sahip olup insanların herhangi bir konuda kendini yetersiz görmesi durumunda bu tür hikayeler ile kendilerini motive edebilecek hikayelerdir. Yaşam İçinde gerçek hikayeler den esinlenerek ya da kurgu şeklinde olmaktadır. Kısa hikayeler sitemizde yayınlanan hikayeler insanların tereddütlerini ortadan kaldırıp onları motive edip yapmak istediği işte veya başarılı olmak istediği alanda gereken öz güveni insanlara sağlamakta yardımcı olmaktadır.

Başarı hikayeleri bir insanın herhangi bir alanda başarılı olmasını ele alıp bunu en güzel ve açıklayıcı dilde insanlara aktarmaktadır. Hikaye oku yanlar, Facebook, Apple, Microsoft ,Honda gibi büyük dünya devi markalarının kuruluş hikayelerini de duymuş olabilirler. Hikayelerimiz de genelde zaman, mekan pek önem arz etmemektedir daha çok hikayenin okuyucu tarafından alması gereken mesaja yönelik çaba harcanmaktadır. İnsanların kendine olan inançlarını ve yaratıcı düşünce yapılarını en özgür biçimde ortaya koyup gereken emeği ve enerjiyi harcayarak ortaya çıkarttığı bütün başarıya giden en doğru yoldur. Keşke hayat masallarda ki kadar kolay olsa masal okuma, masal dinle me ve hayal etmek, unutmayın ki insanlar hayal ettikleri kadar ileri giderler.

Kendinize güvenmeniz ve denemekten korkmanız başarılı olmanızı engelleyecektir. Siz siz olun kendi potansiyelinizi küçümseyip konfor alanınızdan dışarı çıkmaktan korkmayın aksi taktirde bu durum sizin için tam bir hüsran olabilir. Hayallerinize emin adımlarla hareket etmeniz için gereken imkanları sağlayamadığınızı düşünüyorsanız bu durumun bir bahane olduğunu hatırlatın kendinize. Şimdiye kadar ki başarı sağlamış herkes bir çok kez deneyip başarılı olana kadar pes etmeyen kişilerdir.

Harekete geçmeniz için en uygun zamanın şimdi olduğunu unutmayın ve harekete geçin. Evrende verdiğiniz bütün emeklerin karşılığını geri alacağınızı hatırlatın kendinize bu sayede başarısız olsanız bile motivasyonunuz en üst noktada kalacaktır çünkü karşılığını eninde sonunda alacağınızın bilincinde olacaksınız.

Eğer harekete geçmeye hazır hissediyorsanız ve artık bir adım atmak istiyorsanız ama bir şeyler eksik diyorsanız, En güncel, birbirinden farklı türde hikayeler bula bileceğiniz kısa hikayeler platformumuz da bulunan başarı hikayelerine göz atabilir, hikaye okuyup hikaye dinleye bilirsiniz, bu sizin motivasyonunuzu yükseltip adım atmanızı sağlayacaktır. Tüm hikayelerimizin genel amacı bu yöndedir. Hepinize hayallerinize doğru atacağınız her adımda iyi şanslar diliyorum. Unutmayın istedikten sonra başaramayacağınız hiçbir şey yoktur.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir