Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ek Ücret Ödemeden Penapay Bozdurma

Ek Ücret Ödemeden Penapay Bozdurma

admin admin - - 3 dk okuma süresi
11 0

Günümüzde piyasada yer alan sanal kart sistemlerinin birçoğunda sanal alışverişler sonrasında kalan kart bakiyesi bozulmak istendiğinde ek ücret talep edilmektedir. Oysaki bu işlem, kullanıcının ücretsiz bir şekilde sağlaması gereken bir işlem oluşturmaktadır. Örneğin, penapay bozdurma işlemleri gerçekleştirmek istediğinizde sistem sizden hiçbir ek ücret talep etmemektedir.

Bu sistemde sanal kart temin etmek istediğinizde, çok uygun penapay fiyatları sayesinde ve güvenli olarak alım yapabileceğinizi göreceksiniz. Örnek olarak güncel Euro kuru 7,5 TL olarak hesap edilirse, 10 Euro kart bakiyesi için 75 TL ödemeniz gerekir. Bu ödeme sayesinde istediğiniz her noktada 75 TL karşılığında sanal alışveriş yapabilirsiniz.

Temin edilen kart ile 65 TL gibi bir kullanım sağlandıktan sonra içerisinde 10 TL bakiye kaldığında, bu bakiyeyi TL olarak geri almak isteyebilirsiniz. Sistem dahilinde penapay bozum işlemi gerçekleştirmek istediğinizi belirtirseniz, bu 10 TL’lik bakiye hiçbir ücret talep edilmeden belirttiğiniz Türk lirası banka hesabına kolayca aktarılır. Üstelik bu sistemde çok karlı bir nokta da yer almaktadır.

Penapay Bozdurma İşlemlerinde Kazanç Mantığı

Sistem üzerinde penapay bozdurma işlemleri gerçekleştirirseniz, çok karlı bir nokta ile karşılaşabilirsiniz. Örneğin, temin ettiğiniz gün size 10 Euro yani 75 TL değerinde bir kart verilmiştir. Ancak siz bu kartı 20 gün sonra kullandığınızda, güncel Euro kuru 8 TL ise kart bakiyesi de 80 TL olarak güncellenir. İşe bu özellik bozdurma işlemleri sırasında da aynı şekilde görülecektir.

Belirtildiği şekilde satın aldığınız gün penapay fiyatları çerçevesinde belirtilen döviz kuru değil kullanım sağladığınız gün belirtilen güncel döviz kuru üzerinden avantajlı bir bakiye elde edebiliyorsunuz. Bu bağlamda kart içerisinde 80 TL gibi güncel bir bakiye yer alırken, bunun yine 65 TL’si ile alışveriş gerçekleştirdiğinizde, 15 TL gibi bir bakiye kalıyor. İşte bu durumda da kalan bakiye yine güncel döviz kuruyla bozularak hesabınıza aktarılıyor.

Penapay Kart firması, bozum işlemleri sağlarken o günün güncel döviz kurunu baz alıyor. Çünkü sistem kullanıcının daima avantajlı çıkmasını ve kazanç elde etmesini düşünüyor. Bu nedenle sistemde müşteri hizmetleri ile görüşerek penapay bozum talep ettiğinizde, güncel kur ile kalan bakiyenizi bozdurarak, TL hesabınıza aktarabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir