Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ev Ve İş Yerlerinde Güvenliği Sağlayan Ürünler

Ev Ve İş Yerlerinde Güvenliği Sağlayan Ürünler

admin admin - - 3 dk okuma süresi
6 0

Ev ve iş yerlerinin güvenliği kişilerin önem verdiği bir konu oluyor. Hırsızlık, yangın ve zehirlenme olaylarına karşılık kişiler erken haber almak ya da önlem almak amacıyla güvenlik ve alarm sistemleri kullanıyor. Firma web sayfası üzerinden kişilerin güvenliğini sağlayacak alarm sistemlerinin satışını gerçekleştiriyor. Alarm sistemi sayesinde kişiler evlerine ya da iş yerlerine kendilerinden habersiz yapılan girişleri öğrenip önlem alabiliyorlar. Firma alarm sistemleri yanı sıra ve ev iş yerlerinin güvenliğini sağlamak için ihtiyaç duyulan tüm ürünlerin satışını gerçekleştiriyor.

Alarm Sistemlerinin Markaları

Firma tarafından satışa sunulan alarm sistemleri farklı marka ve özelliklerde bulunuyor. Kişiler ihtiyaçlarına bağlı olarak bu sistemlerden ve sistemlere ait ekipmanlardan firma web sayfası üzerinden satın alabiliyorlar. Firma tarafından satışa sunulan alarm sistemlerinin markalara paradox, desi, crow ve dsc oluyor. Bu markalarda alarm sistemleri dışında kapı dedektörü, duman dedektörü, geçiş sistemleri, kamera sistemleri, sirenler ve yardımcı ürünlerin satışını da gerçekleştiriyor. Böylece kişiler ihtiyaç duydukları ürünleri ekonomik fiyatlar karşılığında satın alabiliyorlar.

Desi Alarm Sistemleri İçin Satışa Sunulan Ürünler

Firmanın iş yeri ve ev alarm sistemi satışı yaptığı markalar arasında desi markası bulunuyor. Kişiler ünlü markaya ait alarm sistemlerinden satın almak istediklerinde web sayfası üzerinde yer alan Desi alarm bölümüne girerek ürün seçiminde bulunabiliyorlar. Kategoriden ürünleri set halinde alabildikleri gibi kullanmakta oldukları sistemler için ihtiyaç duydukları yedek parça ve aksesuar ürünlerinden de satın alabiliyorlar. Ayrıca alarm sistemleri dışında Desi kapı kilidi ve sistemi gibi ürünleri bu kategoride satışa sunuyorlar. Firma tarafından satışa sunulan desi ürünleri arasında şunlar yer alıyor; midline alarm, ecoline alarm, metaline alarm, kullanıcı uzaktan kumanda, dokunmatik keyboard, parmak izi okuyucu, alarm kumandası, kablosuz manyetik kontak ve otomatik kilitleme modülüdür.

Montaj Ve Kurulum Hizmeti

Firma ev ve iş yeri alarm sistemleri satışının yanı sıra satışını yaptığı sistemlerin kurulması ve montajı içinde hizmet veriyor. Montaj konusunda tecrübeli çalışanları aracılığıyla satın alınan sistemlerin mekanlara sorunsuz bir şekilde kurulmasını sağlıyor. Kurulum hizmetini ise İstanbul’un pek çok sayıda ilçe ve mahallesinde gerçekleştiriyor. İstanbul dışından yapılan alışverişlerde ise sistemlerin kargoyla gönderilmesini sağlıyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir