Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Podoloji Merkezi ve İleri Yaş bakım

Podoloji Merkezi ve İleri Yaş bakım

admin admin - - 1 dk okuma süresi
8 0


 Yaşlılık evresinde birçok hastalık ortaya çıktığı gibi ayak problemleri de oluşur. Yenilenemeyen cilt yapısı ve kuruluk sonucu ortaya çıkan topuk çatlağı, tırnak batması gibi sorunlar için özel ayak bakımı şarttır. Özellikle ayak sağlığı merkezi uygulamalarından olan mobil ayak bakımı yaşlılara özel uygulanan hizmetlerdendir. Yaşlılık sonucu ortaya çıkan diğer problemler; tırnak mantarı, tırnak deformasyonu, deri deformasyonu gibi sorunlardır. Yaşlılıkta düzgün kesilmeyen tırnaklar ve havasız kalan ayaklar sonucu ortaya çıkan sorunlar podoloji merkezi tarafından tedavi edilir.

 Obezite Ayak Bakımı

 Evde çıkma zorluğu yaşayan hasta grubundan birisi de obezite bireylerdir. Hastanede ya da evde bulunan obezite hastalara yönelik mobil ayak bakım hizmeti veren ayak sağlığı merkezi alanında oldukça başarılı. Vücut ağırlığı sonucu aşırı yüklenilen ayaklarda, tüm ayak ve tırnak mantarı gibi problemlerin yaşanma ihtimali yüksektir. Bu problemler için düzenli podolog kontrolü yapılması gereklidir.

 Podoloji Merkezi Diğer Özel Bakım Hizmetleri

 Ayak sağlığı merkezi; mobil ayak bakım hizmeti, hamilelikte ayak bakım, çocuk ayak bakım, sporcu ayak bakım, dansçı ayak bakım ve diyabetik ayak bakım hizmetleri veriyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir