Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Belhanda Sürprizi

Belhanda Sürprizi

admin admin - - 2 dk okuma süresi
5 0


Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına aralıksız devam eden Galatasaray’ın dün yapılan antrenmanında farklı ilk 11 sürprizi yaşandı. Teknik adam Fatih Terim, sakatlığı devam eden Lemina’nın yerine takımda yer vereceği alternatifi bulmak adına yeni oyuncular denedi. Retrobet beklenirken Retrobet giriş ise açıklanmadı.

Lemina yerine ilk 11’de Terim, Belhanda, Seri ve Emre Akbaba üçlüsünden oluşan bir orta sahayı denedi. Retrobet yeni açılımlara devam ediyor.
retrobet giriş 

Sürpriz Orta Saha Kurgusu

Emre Akbaba’nın takıma geri dönüşü ile kadrodaki yerini kaybederek süre alma konusunda zorlanan Belhanda, Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe derbisinde ilk 11’de kendisine yer bulabilir. Retrobet gelişmeleri izleniyor.

Önemli derbinin taktik provalarını Florya’da sürdüren Sarı Kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim, dün yapılan antrenmanda sürpriz bir orta saha kurgusunu denedi. Halen sakatlığı süren Mario Lemina yerine Belhanda’yı o bölgede denedi. Retrobet giriş konusu belirlenecek.
retrobet giriş 

Hedef Üç Puan

Retrobet belirsizliği sürüyor. Kadıköy’de oynanacak dev maçta 20 yıllık galibiyet özlemine son vererek üç puanı hedefleyen takımda forvet hattında ise Adem’in yerine Falcao’nun forma şansı bulabilmesi de Fatih Terim’in denediği varyasyonlar arasında bulunuyor. Retrobet giriş noktasında ise yeni bir açıklama bekleniyor.
retrobet

Sarı Kırmızılı takımda teknik patron Terim’in denediği bu değişik alternatifler yanında, bir diğer seçenek olarak yoğun tedavi programı ile Lemina’nın derbiye yetiştirilmesi çalışmaları da sürüyor. Retrobet yeni avantajları da sunacak gibi görünüyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir