Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. En İyi Burun Estetiği Doktoru

En İyi Burun Estetiği Doktoru

admin admin - - 7 dk okuma süresi
9 0

En İyi Burun Estetiği Doktoru

Burun estetiği ameliyatı, estetik cerrahi ameliyatları arasında en sık yapılan ameliyattır. Peki en iyi burun estetiği doktoru kimdir? Bu sorunun cevabını verebilmek önce şu soruları sormak lazım:

1- Yılda kaç burun ameliyatı yapıyor?

ISAPS verilerine göre geçen yıl Amerika’da 100.000 den fazla kişi burun estetiği ameliyatı olarak, yeni bir buruna kavuştu. Bu işi yapan estetik cerrahlar da bir hayli o kadar fazla aslında. Amerika’da toplam 7000 plastik cerrah var; hepsinin eşit sayıda ameliyat yaptığını farz eder isek bu rakam 14,2 eder, ki bu aslında çok düşük bir rakam. Çünkü burun ameliyatınızı yapacak olan doktorunuzu seçerken, özellikle bu alanda özelleşmiş olduğuna dikkat etmek gerekir ve yılda yaptığı ameliyat sayısının en az 100 ün üzerinde olması bu konuda yeteri kadar deneyimli olduğunu gösterir.

2- Burun ameliyatı ile ilgili kaç tane bilimsel yayını var?

Burun cerrahının bilimsel yönü de çok önemlidir. Bu onun tüm teknolojik gelişmeleri takip ettiğini göstermesinin yanı sıra, mevcut gelişmelere yeni gelişme ekleyecek bir kapasite de ve seviye de olduğunu da gösterir.

3- Burun ameliyatı ile konuşmacı olarak davet alıyor mu, nerelerden alıyor?

Burun ameliyatı konusunda konuşmacı olabilmek için belli bir seviyeyi geçmek gerekir. Bu da sizin için doktorunuzun tecrübesini ve konu hakkındaki saygınlığını anlamanız açısından önemlidir.

4- Burun ameliyatı ile ilgili eğitici rol alıyor mu?

Ameliyatı yapmak kadar, öğretebilmek de önemlidir. Bir ameliyatı öğretebilmek için ne yaptığınızı çok iyi çözümlemiş ve karşı tarafa aktarabilecek kadar sadeleştirmiş ve hazmetmiş olduğunuzu gösterir. Bu da en iyi burun estetiği doktorunu belirleyen en önemli bir parametrelerden biridir.

5- Burun ameliyat hakkında bilgilenebileceğiniz bir web sitesi, sosyal medya hesabı var mı?

En önemli parametrelerden bir diğeri ise, ameliyat hakkında bilgilendirmedir. Estetik cerrahi de ameliyat bilgilendirmesi, doktorunuzun yaklaşımını anlamanız açısından son derece önemlidir. Bu hem doktorunuzun konuya hakimiyeti hem de hem de sizin estetik algınızın olayın nersinde olduğunu anlamanızı sağlar. Bu da en iyi burun estetiği doktorunu belirlemeniz de önemli bir parametredir. Burun estetiği ameliyatı, plastik cerrahinin en zor ameliyatıdır. Burun, yüzün ortasında ve sadece burun değil, tüm yüzü ilgilendiren bir ameliyat olması münasebetiyle bu ameliyatı rutin klinik pratiğinde yapan bir cerrah ile ayda yılda bir yapan cerrah arasında fark olabilir.

6- Ünlülerin tercih ettiği bir doktor mu?

Ünlüler, çok göz önünde olması nedeniyle ve kamera karşısında hayatlarını kazanmaları nedeniyle, bu konuda çok obsesiftirler. Dolayısıyla, ünlülerin tercih ettiği bir plastik cerrah, sizin için önemli bir kriter olabilir. Ancak ünlüler ameliyat olduklarını da saklarlar. O yüzden, Hollywood un Angelina Jolie sinden tutun, Yeşil Çam ın Türkan Şoray ına hepsi kapalı kapılar arkasında ameliyatlarını sessizce olmuşlardır.

7- Mesleki dernek ve kuruluşlara üye mi?

Burun cerrahının alanı ile ilgili derneklere üye olması, alanında bilindiğini ve gelişmeleri takip ettiğinin, ilgili olduğunun bir göstergesidir.

Doç.Dr.Süleyman Taş kimdir?

Doç.Dr.Süleyman Taş, Avrupa ve Türk Board Sertifikalı, yüksek yetenekli, inovatif, ve yenilikçi ünlü plastik cerrahtır. Super mikro cerrah olarak eğitim alıp, sayısız mikro ve makro replantasyon, kol ve ayak kopmaları, yüz nakli, sofistike flep cerrahileri yaptıktan sonra burun ameliyatı (rinoplasti) alanında spesifikleşmiştir. Doç.Dr.Süleyman Taş, 40 ın üzerinde uluslar arası bilimsel makaleye sahiptir, bu makalelerin çoğu; ya yeni bir teknik ya da bir inovasyon bildirmektedir. 2 Uluslar arası, 3 Ulusal En İyi Plastik Cerrah Ödülü kazanmıştır, ve birçok patentli burun ameliyatlarında kullanılmak üzere dizayn ettiği cerrahi aletin sahibidir. Plastik cerrahi ile ilgili 2 kitap yazmıştır. Doç.Dr.Süleyman Taş, 15 yıldır sayısız plastik cerrahi ameliyatını başarı ile gerçekleştirmiştir. Yılda 500 den fazla burun ameliyatı yapmaktadır. Plastik cerrahları, burun ameliyatı konusunda eğitmek için, her yıl, Kapalı Atravmatik Rinoplasti Kursu’nu düzenlemektedir. Son düzenlediği kursa dünyanın 24 farklı ülkesinden toplam 350 plastik cerrah katılmış, Doç.Dr.Süleyman Taş’ın burun ameliyatı konusunda geliştirdiği teknikleri dinlemiş, gerçekleştirdiği canlı ameliyatları izlemişlerdir. 200 den fazla yurt dışı ve yurt içi kongre konuşması olan, Doç.Dr.Süleyman Taş, her yıl dünyanın bir çok ülkesinden burun ameliyatı ile ilgili geliştirdiği teknikler hakkında konuşma daveti almaktadır, ve yılın önemli bir kısmı bu yüzden yurt dışında bulunmaktadır. Doç.Dr.Süleyman Taş, tüm Amerika, Avrupa ve Türkiye Plastik ve Estetik Cerrahi ve Rinoplasti Derneklerine üyedir ve bilimsel kurullarında yer almaktadır. Doç.Dr.Süleyman Taş, birçok ünlü, dizi oyuncusu, şarkıcı ve iş adamını başarı ile ameliyat etmiştir. Kendine slogan olarak “Doğal güzelliğin adresi®” ni felsefe edinmiştir. Doç.Dr.Süleyman Taş, şu an kendi kurduğu klinikte hastalarına hizmet etmeye devam etmektedir, ameliyatlarını ise İstanbul’un en prestijli özel hastaneleri olan Amerikan Hastanesi, Acıbadem Hastanesi ve İstanbul Cerrahi Hastanelerinde gerçekleştirmektedir. Doç.Dr.Süleyman Taş, en iyi burun estetiği doktoru olmayı kendine yıllarca önce ilke edinmiş ve bu amacına hakkını vererek ulaşmayı hedeflemiştir.

Doç.Dr.Süleyman Taş hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirisiniz.

https://www.suleymantas.com.tr/hakkimda/

About Me

Burun estetiği hakkında daha detaylı bilgiye aşağıdaki linklerden ulaşabilirisiniz.

https://www.suleymantas.com.tr/burun-estetigi/

https://drsuleymantas.com/rhinoplasty/

Before & After

https://en.suleymantas.com.tr

Anasayfa

Konu hakkındaki detaylı video anlatımı için; https://www.suleymantas.com.tr/video/#gallery-32

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir