Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Pürüzsüz Bir Cilt İçin Buz Lazer Teknolojisi Devri Başladı!

Pürüzsüz Bir Cilt İçin Buz Lazer Teknolojisi Devri Başladı!

admin admin - - 5 dk okuma süresi
7 0

Kadın erkek fark etmeksizin herkesin hayal ettiği pürüzsüzlük artık mümkün! Buz lazer epilasyon teknolojisi ile kısa sürede istenmeyen tüylerden kurtulmaya ne dersiniz? İşte, detaylar!

   Kadınların isteklerinden bir tanesi de soft ve pürüzsüz bir cilde sahip olabilmektir. Ancak her insanda olduğu gibi kadınlarda da kimi zaman hormonal değişikliklerin kimi zamansa genetik yapının getirileri sebebiyle ciltte birçok bölgede istenmeyen tüyler meydana gelebilmektedir. İstenmeyen bölgelerde çıkan istenmeyen tüyler kadınların baş belası durumundadır. Bu tüylerden kurtulabilmek için ağdaya başvuran kadınlar ise ağdanın sebep olduğu ağrıdan ve de meydana gelen görüntüden şikâyet etmektedirler. Kadınların istenmeyen tüylerinden bahsederken erkeklerin de aynı durumdan şikayetçi olduklarını es geçmemeliyiz. Kısacası hem erkekler hem de kadınlar, vücutlarında bulunan tüylerden istemedikleri için kurtulma yöntemleri aramaktadırlar. Bu problem için olan çözüm yollarından açık ara önce olan lazer epilasyon uygulamasıdır. Lazer epilasyon uygulaması hakkında ve bu uygulamanın İzmir fiyatları hakkında da detaylı bilgilere ulaşabilmenizi vaat eden bu yazımızdan gereken tüm bilgileri alabilecek olmanızı olarak umut ediyoruz.

Erkeklerde Lazer Epilasyon Yaptırıyor

    Erkek lazer epilasyon İzmir uygulayıcı olarak sıklıkla erkeklere de lazer epilasyon uygulaması gerçekleştirmektedir. Lazer epilasyon uygulaması için biliniyor ki uygulama yapılacak olan bölgedeki kıl yoğunluğu ne kadar çoksa başarılı sonuca ulaşabilme olasılığı da o kadar yüksek olacaktır. Erkek vücudunun da genetik yapısı dolayısıyla kıl kökleri ve yoğunluğu çok fazladır ve bu da erkeklerde başarılı sonuca ulaşabilmeyi daha basit kılmaktadır. Bu uygulama sırasında erkeklerin konforları düşünülür ve uygulama da bu şekilde gerçekleştirilir. Erkeklerin konforundan özellikle bahsediyoruz çünkü erkekler genel olarak bu tarzda uygulamalardan çekinirler. Bunun önüne geçebilmek adına da mahremiyete özen gösterilir.

     Siyah veya koyu renkte kıl köklerinden kurtulabilmek için lazer epilasyon uygulamasına başvuran erkekler, büyük oranda memnuniyet duyarlar ve bu nedenle de seanslara sürekli olarak devamlılık gösterirler. Lazer uygulaması seanslar halinde yapıldığından ve erkeklerin de kıl kökleri çok sayıda olduğundan, erkeklere uygulanan lazer epilasyon seans sayısı daha fazla olmaktadır. Erkek lazer epilasyon İzmir ilinde erkekler tarafından çok fazla tercih edilmekte ve lazer uygulaması çeşitlerinden olan yüz lazer epilasyon en çok başvurulan türdür. Yüz lazer epilasyon İzmir uygulayıcısı olarak vücudun en hassas bölgelerinden olan yüzde dahi acı hissettirmeden uygulamayı tamamlamaktadır.

Buz Lazer Epilasyon

     Lazer epilasyon uygulamaları kendi içinde çok farklı çeşitlere sahiptir ve buz lazer de bu çeşitler arasında en acısız olanıdır. Hem en acısız hem en hızlı hem de en güncel teknoloji olmasıyla buz lazer, diode lazer teknolojisi kullanılarak uygulanmaktadır. Sıcak taş masajı konforuna sahip olan uygulama, kısa süren seanslar ile gerçekleştirilmektedir. Buz lazer uygulaması, acısız olması yönüyle çok sık başvurulan lazer epilasyon türü olarak bilinmektedir. Yüz lazer epilasyon İzmir temsilcisi olan buz lazer uygulamasını başarılı bir şekilde uygular ve acı eşiği düşük olanlar için en iyi çözümleri sunar.

Lazer Epilasyon Fiyatları Ortalama Ne Kadar?

     Lazer epilasyon fiyatları, uygulama yapılacak olan kişiye göre değişmektedir. Sabit bir fiyat söylenememektedir çünkü seans sayısına göre fiyat belirlenir ve seans sayısı da kişinin farklı özelliklerine göre değişmektedir. Kıl kökleri çok sık olmayan kişilerde 2 seans yeterli olurken bazı kişilerde 10 seans sonunda istenen sonuçlara varılabilmektedir. Erkek lazer epilasyon İzmir ilinde uygulamayı yapacak olan yere göre bile değişen fiyatlara sahiptir. Hastane, doktor, ortam, konum, kişinin genetik yapısı, kıl yoğunluğu vs. gibi etkenler ile fiyatlarda değişiklikler meydana gelmektedir. Eğer yüz, sırt, bel, tüm vücut vs. gibi bölgeye ya da bölgelere lazer epilasyon yaptıracaksanız, yüz lazer epilasyon İzmir uygulayıcısı olan www.buzlazerizmir.com web sitesini ziyaret edebilir ve birçok farklı konu hakkında detaylı bilgiler edinebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir