Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Gürcistan Emlak Hizmetlerinde En Pratik Çözümler

Gürcistan Emlak Hizmetlerinde En Pratik Çözümler

admin admin - - 3 dk okuma süresi
6 0

Gürcistan, ülkemiz ile sıkı ilişkilere sahip olan ve özellikle ülkemiz vatandaşları için kolaylık sağlayan bir ülke olsa dahi Gürcistan emlak hizmetlerinin alınması konusunda birçok prosedürün yerine getirilmesi gerekmektedir. Örnek olarak öncelikle Gürcistan’da alacağınız gayrimenkul için de satıcı-alıcı arasında sözleşme yapılması, tapu dairesinde satış yapılması ve banka ödemesi bir klasik oluşturmaktadır.

Ancak sadece ülkemiz içerisinde yapılan bir alışveriş olmadığı için inşaat aşamasında olacak şekilde Batum satılık daire fırsatlarını değerlendirmek istediğinizde de öncelikle önalım sonrasında ana sözleşme imzalanır. Önalım içerisinde şirketin taahhüdü ve belirli bir süre sözleşmesi bulunurken, ana sözleşme imzalama zorunluluğu ibra edilir.

Gerçekleştirilen sözleşme sonrasında alıcı tapu dairesinde yaptığı devir işlemi sayesinde de şirketin inşaatı tamamlaması ile birlikte ev sahibi konumuna gelmektedir. Bugün Türkiye vatandaşları dahil olmak üzere Gürcistan’da birçok dünya vatandaşı bir gayrimenkul satın alma imkanına sahiptir. Bu sayede yazlık bir konut veya müstakil bir ev gibi birçok fırsat için Gürcistan değerlendirilebilir bir konum oluşturmaktadır.

Batum Satılık Daire İşlemleri İçin Nelere İhtiyacınız Bulunur?

Gürcistan’da gerçekleştireceğiniz gayrimenkul alışverişlerini sağlamak için öncelikle bir pasaport sahibi olmanız gerekmektedir. Aslında Türk vatandaşlarının Gürcistan’da yapacağı bu işlemlerde pasaport, gerekli tek evraklardan birisidir. Sonrasında Batum satılık daire fırsatlarının değerlendirilmesi açısından da Batum Villaları Projesi avantajlı bir proje olarak görülebilir.

Batumi Villas Ltd. Şti. tarafından gerçekleştirilen bu proje, hem Batum plajları hem de şehir merkezine çok yakın bir konumda bulunuyor. Proje içerisinde birbiri ile eşdeğer 19 adet villa bulunurken, çevrede yüksek katlı apartmanlar bulunmaması ve kalabalık bir ortam yer almaması çok huzurlu bir yerleşim imkanı sağlıyor.

Bugün Batum Villaları Projesi içerisinde Gürcistan emlak fırsatlarını değerlendiren herkes, hem Gürcüce hem de Türkçe sözleşmeler ile kolaylıkla işlem yapabilir. Düşük masraflar ile tapu işlemlerinin yapılması ve aynı zamanda da gayrimenkul fırsatlarının değerlendirilmesi sayesinde proje sonuçlarına ulaşmak mümkündür. Ayrıca tamamen bütçenize uygun bir şekilde sağlanacak ödeme planları ve kısa sürede yatırımın kendini amorti etmesi gibi fırsatlar ile birlikte bu projenin tüm ayrıntılarını incelemek için batumivillas.com sayfasına göz atabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir