Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Google haritalarda Yer Ekleme İşletmenizin Değerini Arttırıyor!

Google haritalarda Yer Ekleme İşletmenizin Değerini Arttırıyor!

admin admin - - 3 dk okuma süresi
15 0


Dijital dünyanın bireylere sunduğu en önemli hizmetlerden bir tanesi olan Google haritalar ile işletmenizin harita üzerindeki konumunu işaretleyebilirsiniz. Üstelik bu imkanla işletmenize ulaşmak isteyen kişiler muhteşem bir kolaylık sağlarken aynı zamanda marka bilinirliğinizin de arttırılmasına fırsat sağlar. İşletmenizin dijital dünyada daha görünür olmasını sağlayan Google Maps pinleri ile sadece konumu değil firmanızla ilgili diğer bütün detayları da sanal dünyaya yansıtarak kurumsal bir kimliğe sahip olduğunuzu açıkça ortaya koyabilirsiniz.

Firmanıza ulaşmak isteyen bir insanın günümüzde başvuracağı ilk şey akıllı telefonundaki Google Maps uygulaması olur. Google Maps’e firmanızın adı yazıldığında çıkan bilgilerin doğru ve doyurucu olması sizinle ilgili ilk izlenimin de olumlu yönde olmasını sağlar. Peki, işletmenizin adeta ilk izlenimini oluşturan Google Maps Yer Ekleme nasıl gerçekleştirilir? İşte adım adım Google Haritalar Pin işlemleri!

Google Maps Yer Ekleme Nasıl Yapılır?

Google Maps yer ekleme ile işletmenizi görünür kılmak için öncelikli olarak Google İşletmem’e giriş yapmanız gerekir. Buraya giriş için bir gmail hesabına sahip olmanız yeterlidir. Gmail hesabınızla giriş yaptıktan sonra Google İşletmem  sayfasında soldaki menüden ‘bir marka sayfası ekleyin’ seçeneğini tıklayın. Karşınıza gelecek formda işletmenizle ilgili istenen belgeleri eksiksiz bir şekilde doldurmalısınız. Daha sonra Sayfaları Yönet bölümünden işletmenizin konumunu ekleyebilirsiniz. Açılacak haritada “Bu eşleşmiyor. İşletmenizi ekleyin” butonuna tıklayın. Adresi ve diğer bilgileri işledikten sonra karşınıza gelen adımları atladıktan sonra ‘Kodumu postayla gönder’ seçeneği ile işletme adresinizin doğrulanmasını sağlayabilirsiniz.

Google Maps Yer Ekleme işlemlerini tamamladıktan sonra firmanızın adresini doğrulamak için adresinize 1-2 hafta sonra elinize ulaşacak bir posta ile Google tarafından zarf yönlendirilir. Posta ile elinize gelen zarf içerisinde ki kodu Google İşletmem  ile işletmenizi doğrulamak için kullandıktan sonra Google Yer Ekleme işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Google Tarafından Zarf Mı Gelecek ?

Günümüzün en önemli pazarlama faaliyetlerinden bir tanesi olarak tanımlanabilecek Google Yer Ekleme hizmetini tamamen ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz. Doğru adımları uyguladığınızda 1-2 haftada dijital görünürlüğü kazanabileceğiniz Google tarafından gelen zarf içeriğinde yer alan pini güncellemenizle rakip firmaları geride bırakabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir