Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bütün Dişlere İmplant Yapımı

Bütün Dişlere İmplant Yapımı

admin admin - - 4 dk okuma süresi
12 0

Bir dişin bile ne kadar değerli olduğunu anlata duralım, bir de hayatın gerçekleri var değil mi? Diş çekmemek, diş kurtarmak veya uzun ömürlü diş kaplamaları yapmaktan bahsettik. Ama dişlerinin durumu hiç de iyi olmayan veya bütün dişlerini kaybetmiş binlerce insan var. Onlar da bütün dişlere implant olur mu diye soruyor haklı olarak.

Tam dişsiz hastaların implant tedavisi için bir uygun bir vaka olduğunu tespit etmek için önce klinik muayene sonra da radyoggrafik muayene gerekiyor. Çenelerin birbirleriyle olan ilişkisi!dikey boyut, sistemik problemler,kemik miktarı değerlendirildikten sonra kaç İmplant yapılacağı ve implant üzerine ne tür bir protez yapılacağı belirlenir.

Hiç dişi olmayan hastalar için sabit diş protezeri en çok tercih edilen yöntemdir. Ancak kemik miktarının yeterli olmaması veya ekonomik nedenler ile hareketli diş protezleri kullanılması gerekebilir. Uzun ömürlü ve problem çıkarmayacak şekilde diş implant tedavisi planlanıp uygulanmalıdır. Yapılan tdavilerin uzun ömürlü olması estetik olması kadar önemlidir. Yapılan implantların ve üzerindeki diş prtotezlerinin sorunsuz kullanılması ve yenilerinin yapılmasına gerek kalmayacak şekilde planlanması gerektiğini belirtmek isterim.

İmplant diş fiyatı öğrenmek istiyorsanız doğru yerde olduğunuzu söylemek isterim. Bu yazıda implant fiyatları hakkında bilgi vermekle kalmayacağım. İmplant kaliteleri ve implant ücretlerini etkileyen faktörlerden de bahsedeceğim. 25 yılı aşan mesleki tecrübelerimi hastalarımla ve diş problemi yaşayan insanlar ile paylaşmaktan mutluluk duymaktayım. Arkadaşlarım bana neden zamanını yazı yazarak harcıyorsun dediklerinde cevabım çok basit ve anlaşılır oluyor. Çünkü ben sadece tedavi ettiğim hastalarıma faydalı olmakla kalmak istemiyorum. Tedavi için zamanım ve hayatım sınırlı. Ancak bilgilerimi aktardığım insanların tedavileri için doğru yönlenmesi ve sağlık konularını okumaları ve anlamalarını istiyorum. Bu sayede kendileri için uygulanacak tedaviler hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirler.

Yıllarca okullarımızda yerli malı haftası kutladık. Milli olan bizim olan dedik. Peki şimdi implant diş yaptıracağız. Yerli mi olsun? Bizim ülkemizde üretilsin ve paramız dışarıya gitmesin!

Çok güzel ben de %100 katılıyorum bu düşünceye. Ama bu işe, bu fikre ne kadar yerlisiniz bize rapor verin. Sonra da söz veriyorum, önce ben sonra diğer vatandaşlarınız sizin arkanızdan gelmeye devam edektir. Gönül ister, tabi bütün hayaller gerçek olsun.  Memleketim dünyada lider olsun.Estetiş diş fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz.

Bütün Zirkonyum Diş Kaplama Kaliteleri Aynı mı?

Bize en çok sorulan sorulardan bir tanesi de bu. Malzemenin ismi zirkonyum olabilir. Zaten estetik kullan malzeme. Diş tedavisinde ağızdan yapılan hazırlık, alınan ölçü, diş dişli hassasiyeti Tedavinin başarısına oluşturur. Başarıdan kasıt güzel görün, estetik sonuçlar ile sınırlı değildir. Bizim için en önemli husus kaplamanın kullanım ömrü ve çevre dokular ile olan uyumudur. Aynı malzeme kullanıldığı halde çok farklı sonuçlar alınan Zirkonyum diş kaplama Lara bir örnek yandaki resimde görmektesiniz. Zirkonyum diş fiyatı hakkında bilgi alabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir