Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Bravo Halı Yıkama ile Mikropsuz Halılar

Bravo Halı Yıkama ile Mikropsuz Halılar

admin admin - - 3 dk okuma süresi
16 0


Evlerimizin zeminine serildiğinden dolayı halılar çok fazla kirlenmektedir. Farklı iplik çeşitlerinden üretilmekte olan halıların yıkanıp, bakteri ve mikroplardan temizlenmesi için doğru halı yıkama ürünün kullanılması gerekir. Bravo halı yıkama, halının türüne uygun temizlik malzemeleri kullanarak en hijyenik yıkamayı gerçekleştirmektedir. İzmir halı yıkama, gerçek hijyenin dışarıdan temiz görünmek olmadığını bilir.

Gerçek hijyen halıyı temizlerken ilmeklerinin arasında yerleşen mayt ve bakterileri de yok etmektir. Aile bireylerinin sağlığı açısından halıların hijyenik olması son derece önemlidir. Özellikle emekleyen bebekleri olan ailelerin buna daha çok dikkat etmesi gerektiğinden Bravo halı yıkama fazla rağbet görmektedir. Kullanılan temizlik ürünleri halıların üzerindeki her türlü lekeyi iz bırakmadan temizler. Aynı zamanda bakteri ve mikroplardan da arındırır. 

Bravo Halı Yıkama Öncesi İşlemleri

Ücretsiz servislerle evlerden ürünleri teslim alan İzmir halı koltuk yıkama personeli su ile yıkamadan önce süpürürler. Süpürme işlemi yüksek emişli makinelerle gerçekleştirilir. Halının üzerinde hiçbir kir veya pislik kalmadığına emin oluncaya kadar süpürme işlemine devam edilir. Bravo halı yıkama, ilmeklerin arasında kalan kirleri de alındıktan sonra yıkama işlemine geçilir.

Bravo Halı Yıkama Aletleri

Günümüz evlerinde halı yıkamak zordur. Zor olması, yorucu olması ve daha masraflı olmasından dolayı bayanlar evde yıkamak yerine İzmir halı yıkama seçeneğini değerlendirmektedir. Halı yıkamaya fazla talebin olmasından dolayı çok sayıda firma açıldı. Fakat bu firmalar arasında işini hakkı ile yapanı bulmak zordur. Bazı firmalar kalitesizi temizlik ürünleri kullandığından halılara ağartıp zarar verebiliyor.

 Araba yıkama mekanında, araba yıkama aletleri ile halı yıkayan firmalar dahi bulunmaktadır. Bravo halı yıkama, özel yıkama aletleri kullanarak hijyen sağlamaktadır. Organik temizlik ürünlerinin yanında kullanılan özel yıkama cihazları temizliği kalıcı kılmaktadır. Kullanılan son teknolojik cihazlar halıları son ilmeğine kadar aklayıp temizlemektedir.

Bravo Halı Yıkama ile Mis Kokulu Halılar

Uzun yıllardır hizmet veren İzmir halı koltuk yıkama işlemlerini sıra ile yapmaktadır. Buna göre:

  • Halının üzerindeki kaba pisliklerin alınması için süpürülmesi
  • Kaliteli temizlik ürünleri ile son teknolojik cihazlarla yıkanması
  • Vakumlu makinelerle fazla suyunun alınıp doğal ortamda havalandırılarak kurutulması

Parfümlendikten sonra ücretsiz servislerle adrese tesli

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir