Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Gündem
  4. »
  5. Sarımeşe İlkokulu’nda Mezuniyet Festival Rüzgarı Esti

Sarımeşe İlkokulu’nda Mezuniyet Festival Rüzgarı Esti

admin admin - - 2 dk okuma süresi
14 0

Sarımeşe İlkokulu’nda Mezuniyet Festival Rüzgarı Esti

Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek Kartepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şükrü Şahin ve okul müdürleri geceye katılım sağladı.

Sarımeşe İlkokulu ezberleri bozdu. Mezuniyet törenini coşkulu bir şölene çeviren Sarımeşe Ailesine katılım oldukça yoğundu. Mezun olan öğrencilerin ailelerinin yanı sıra festivalin güzelliğini gören halkta tebrik etmek ve eğlenceye katılmak için okula teşrif ettiler. Mezun olan öğrencilerin gösterileri ve öğretmenlerin konuşması gözleri doldurdu. Okul bahçesinde gösterilerin yanı sıra Aura Event firmasının yapmış olduğu atölyeler çok fazla ilgi gördü. Profesyonel palyaçolar geceye damga vurdu.

Protokolün yüzü karikatüristle gülümsedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek etkinlikte karikatürünü yaptırdı. Karikatürist yüzleri güldürdü. Gece boyunca sanat etkinliklerine ilgi çok yoğundu.

Görülmemiş bir etkinlik yapan Sarımeşe Ailesi adından çok söz ettirdi. Gecenin anlam ve önemini anlatan konuşmasını yapan okul müdürü Yusuf Köse öğretmenlerine ve öğrencilerine çok başarılı geçirdikleri eğitim dönemi için teşekkür konuşması yaparak hediyelerini takdim etti.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir