Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Beşiktaş – Galatasaray Derbisinin Hakemi Cüneyt Çakır

Beşiktaş – Galatasaray Derbisinin Hakemi Cüneyt Çakır

admin admin - - 3 dk okuma süresi
10 0

 

Türkiye Spor Toto Süper Ligi 14’üncü haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak derbinin hakemi Cüneyt Çakır oldu. Bu mücadele Çakır’ın 24’üncü derbi maçı olacak.

2 Aralık Pazar günü 20.00’da başlayacak olan Beşiktaş – Galatasaray derbisi Cüneyt Çakır’a emanet edildi. Hafta içi Tottenham – Inter mücadelesini yöneten Çakır’ın toplam 24’üncü derbi maçı olacak. İki takım arasındaki maçların 7’sinde düdük çalan Çakır’ın yönettiği maçlarda Galatasaray üstünlüğü dikkat çekiyor.

7 Maçın 5’i Galatasaray’ın

Tecrübeli hakem Cüneyt Çakır, kariyerinde 8. kez Beşiktaş-Galatasaray derbisinde düdük çalacak. Çakır’ın iki takım arasında yönettiği 7 müsabakanın 5’ini Galatasaray, birini Beşiktaş kazanırken, bir karşılaşma da berabere bitti.

Galatasaray bu maçlarda 12 gol atarken, Beşiktaşlı futbolcular 6 kez gol sevinci yaşadı. Çakır, iki ekip arasındaki son maçını ise 2014-2015 sezonunda yönetmişti. Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapılan 16. hafta mücadelesinde Galatasaray, Beşiktaş’ı Felipe Melo ve Burak Yılmaz’ın golleriyle 2-0 mağlup etmişti.

33 Sarı 2 Kırmızı

42 yaşındaki Çakır, Beşiktaş-Galatasaray maçlarında 2 kez kırmızı, 33 kez sarı kartına başvurdu. İki kırmızı kartı da Beşiktaşlı futbolculara çıkaran Çakır, 33 sarı kartın 16’sını siyah-beyazlı, 17’sini ise sarı-kırmızılı oyunculara gösterdi.

FIFA kokartlı Cüneyt Çakır, bu sezon şu ana kadar TFF Süper Kupa ve 8 lig maçına çıktı. Son iki haftada maç yönetmeyen Çakır, Galatasaray’ın, Akhisarspor ile oynadığı Süper Kupa ve bir lig maçında görev yaptı. Sarı-kırmızılı ekip, Süper Kupa’yı penaltılar sonucunda rakibine kaptırırken, ligde deplasmanda Antalyaspor’u 1-0 yendi.

Çakır, bu sezon Beşiktaş’ın da tek lig maçında düdük çalarken, siyah-beyazlılar deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Dev derbinin oranlarını ve Süper Lig’de haftanın diğer maçlarının oranlarını güvenilir bitcoin bahis sitesi olan 1xbit giriş işlemi yaparak inceleyebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir