Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. BARIŞ DURMAZ’DAN YENİ ALBÜM “ALTIPATLAR”

BARIŞ DURMAZ’DAN YENİ ALBÜM “ALTIPATLAR”

admin admin - - 3 dk okuma süresi
7 0

 

Sesi, yorumu ve şarkılarıyla müzikal kariyerinde başarılı bir isim olan Barış Durmaz ikinci albümü “ALTIPATLAR” ile dinleyicisiyle yeniden buluşuyor. Geçtiğimiz yıl ilk single çalışması “Küçüktüm” ile çıkış yapan sanatçının yeni albümünde birbirinden güzel altı şarkı bulunuyor.

“O Bendim” isimli şarkısına yoğun ilgi gören sanatçının albümde yer alan diğer şarkıları Çınar, Ne Kaybedersin ve Cennet  de dinleyicisinden büyük ilgi görüyor. Durmaz: “Atarlı, giderli şarkıların revaçta olduğu bu dönemde; ruhu ve yaşanmışlığı olan aşk, ayrılık, sevgi temalı yüreğe hitab eden şarkıların özlendiğini düşünüyorum. Melodisi ve sözü olan şarkılar söylemeyi ve yapmayı seviyorum. ” diyor.

YAZDI, OYNADI, YÖNETTİ…

20 yılı aşkın müzik kariyerinde pek çok başarılı projede yer alan Barış Durmaz ikinci albümü “ALTIPATLAR” ın ilk klibini ise “O Bendim” isimli şarkısına çekti. Senaryosunu kendisinin yazdığı klibin yönetmen koltuğunda ise yine Barış Durmaz bulunuyor. Caner Demiroğlu ve Barış Durmaz’ın birlikte yönettikleri klip aldatılan bir erkeğin hikayesini anlatıyor. İçinde yaşanmışlık olan şarkılar yazıp söylemeyi sevdiğini her fırsatta dile getiren sanatçı, günümüzde hit şarkıların az olmasını da eleştiriyor.“Müziğin bereketli dönemi 90’lı yılların ekmeğini yiyor bugünün yeni şarkıcıları. İyi projeleri tenzih ederek söylüyorum elbette bunu. Bugün geriye dönüp dinlediğimizde sanki dün yazılmış hissi veren muhteşem eserler, bugün yeniden aranje edilip yorumlanıyor ve dinleyicinin beğenisine sunuluyor. Günümüz dinleyicisinin yeni tanıştığı eskimeyen bu şarkılar dilden dile, nesilden nesile dolanıyor. Peki bugün nesilden nesile aktarılabilecek kaç şarkı biliyorsunuz?”

Tüm şarkıların söz, müzik ve aranjesi kendisine ait olan albümün Mix ve Mastering’i Nurullah Çaçan imzası taşıyor. Albümde  Gültekin Kaçar, İsmail Soyberk, Turgut Alpbekoğlu gibi usta müzisyenler sanatçıya eşlik ediyor.

Barış Durmaz’ın yeni video klibi “O Bendim” şimdi kendi YouTube kanalında sizlerle! Ayrıca muud, spotify, itunes ve fizy’den  BARIŞ DURMAZ “ALTIPATLAR” albümünü dinleyebilirsiniz!

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir