Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Davetiyelere Bahar Geldi! Yeni Yılın Modası Çiçekli Düğün Davetiyeleri

Davetiyelere Bahar Geldi! Yeni Yılın Modası Çiçekli Düğün Davetiyeleri

admin admin - - 4 dk okuma süresi
12 0

 

Düğün, nişan, nikâh hazırlıkları denildiğinde akla ilk gelen hazırlıklardan biri de hiç kuşkusuz davetiyelerdir. Çiftler yüzlerce farklı tasarım ve modelde olan davetiye tasarımları arasından seçim yaparken zorlanmaktadırlar ancak evlenecek olan çiftlerin en çok tercih ettiği bir model var ki o da çiçek baskısının hâkim olduğu düğün davetiyeleri.

Sade Bir Davetiye Olsun Ama Aynı Zamanda Çiçek Koksun İstiyorsanız

Davetiyenizde sadelik hâkim olsun ama bir yandan da tasarımda minik zarif bir şeyler istiyorsanız minimal çiçeklerle oluşturulmuş düğün davetiyeleri tam size göre. Bu davetiyelerde genellikle tasarım olabildiğince sade tutulur ve çift isimleri ön plana çıkarılır. Bu sadeliğin içinde sanki gelinin zarafetini simgeleyen minik bir lale, papatya, menekşe, gelincik sizce de çok zarif değil mi?

Kır Düğünü Planlayanlar İçin Floral Düğün Davetiyeleri

Floral yani çiçekli davetiyeler en çok bahar ve yaz aylarında tercih edilen modellerdendir. Özellikle kır düğünü planlıyorsanız kesinlikle tercihiniz düğün konsept renkleriyle uyumlu çiçekler ile tasarlanmış bir davetiye olmalı. Rengârenk çiçeklerle hazırlanmış davetiye tasarımları davetlilerinizi çağırmak için hoş bir seçim olacaktır.

Çiçek Tasarımını Zarfta, İsimlik Kartlarında Kullanarak Uyumlu Bir Bütünlük Yakalayın

Davetiyenin iç kâğıdında kullanılacak olan çiçek tasarımlarının davetli isimleri yazılmak için ayrılmış olan küçük isimlik kartlarında ve zarf baskısında olması davetiyede hoş bir uyum oluşturacaktır. Davetiyelerinizi yaptıracağınız yere bu talebinizi iletirseniz iç tasarımda kullanılan tasarımı isimlik kartlarına ve zarfa da uygulayacaklardır. Bununla birlikte eğer kınanız için ayrı bir davetiye düşünüyorsanız davetiyenizin yanına ek olarak yine aynı tasarım çizgilerine sahip kına kartları yaptırabilirsiniz. Düşünün; davetiyeniz, aynı konseptle dizayn edilmiş zarfı, davetli isimlerinin yazılacağı sayın kartı ve bir de bütün bunlara uygun tasarlanmış bir kına kartı… Sizce de oldukça uyumlu ve aynı zamanda şık bir görüntü değil mi?

Çiçek Tasarımlı Davetiyelerde Bunlara Dikkat!

Çiçek tasarımlı düğün davetiyeleri her ne kadar göze hoş görünse de dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Tasarım çiçeklere boğulmuşsa eğer bu durum oldukça göz yorucu görünecektir. Bu yüzden daha çok minimal çiçeklerin kullanıldığı tasarımları tercih etmekte fayda vardır. Bununla birlikte tasarımda kullanılmış olan çiçeğin davetiye zarf rengi ile uyumlu olup olmamasına da dikkat etmelisiniz. Kırmızı çiçeklerle tasarlanmış ancak zarfı mor bir davetiye hoş bir görüntü oluşturmayacaktır.

Davetlilerinizi rengârenk çiçek tasarımları ile dizayn edilmiş samimi davetiyeler ile davet edin çünkü düğün davetiyeleri düğünün en önemli parçalarından biridir ve konuklarınızı davet etme şekli düğününüze katılım durumunu etkileyecektir.

Kaynak; https://www.edavetiye.com/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir