Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Daha Hazır ve Hızlılardı

Daha Hazır ve Hızlılardı

admin admin - - 2 dk okuma süresi
6 0

Türkiye Hak Etti Ve Kazandı

Ulusal lig maçında Türk milli takımı gruptaki ikinci maçında deplasmanda İsveç ile karşılaştı. Maça topu kontrol ederek başlayan Türk milli takımı önce 2 gol yiyerek geriye düştü daha sonra 3 gol atarak maçı 3 – 2 kazandı. Maçın değerlendirmesini Tipobet sitesine İsveç milli takım teknik direktörü Janne Andersson yaptı. Tecrübeli teknik adam açıklamalarında özetle Türkiye hak etti ve kazandı dedi.

 

İsveçli teknik adam Janne Andersson açıklamalarında Türk milli takımı maça bizden daha iyi hazırlanmış. 90 dakika boyunda daha iyi oynayan, pozisyon bulan ve topa daha çok sahip olan taraf onlardı. Attığımız gollerden sonra maçı kazanabileceğimizi düşündüm ama bu düşünce gerçekleşmedi. Türk milli takımı oyundan kopmadı ve maçı 3 – 2 kazandı şeklinde konuştu.

Dünya Kupası Bizi Yordu

bahiskanali.com sitesinde yer alan açıklamalarında Janne Andersson bir itirafta bulunarak dünya kupası organizasyonuna gitmenin kendisini ve takımını çok yorduğunu söyledi. Dünya kupası bizi yordu, Türk milli takımı dünya kupasında yer almadığı için yorgun değildi ve daha dinçti. Ayrıca ilk maçı kaybetmenin verdiği gazla bu maça daha fazla asıldılar ve maçı kazandılar. Aslında 2 – 0’dan sonra bu maçı ne olursa olsun kazanmalıydık. Hata bizim şeklinde açıklama yapan tecrübeli teknik adam ayrıca İsveç halkından da hayal kırıklığı yaşattıkları için özür diledi.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir