Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Ali Koç Marlon Transferi İçin Devreye Girdi

Ali Koç Marlon Transferi İçin Devreye Girdi

admin admin - - 3 dk okuma süresi
8 0

Fenerbahçe takımında yeni bir yapılanma tüm hızıyla sürüyor. Takımın hazırlık maçlarında göstermiş olduğu performans, beğeni toplamış olsa da yeterli görülmüyor. Özellikle de şampiyonlar ligi ön eleme maçlarının geçilmesi ve gruplarda başarılı olunması için daha iyi oyunculara gerek duyuluyor. Bu anlamda çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren transfer ekibi yeni oyuncular ile görüşmeye başladı. Hedefteki isimlerden biride Barcelona forması giyen Marlon oldu. Bu transferin gerçekleştirilmesi için ise kulüple yakın ilişkileri bulunan başkan Ali Koç devreye girdi.

Genç Savunmacı Fenerbahçe Yolunda

Takım savunmasında yaşanan eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. Ortaya çıkan çalışmaların oldukça önemli olduğunu söylemek mümkün. Transferde önemli işlere imza atan takımda yeni oyuncular üzerinde görüşmeler sürüyor. tüm çalışmaların temelinde ise genç oyuncu eğilimi bulunuyor. Takımın daha dinamik hale gelmesi ve gelecek için umut vaat eden oyuncuların kullanılması yeni teknik heyetin istedikleri arasında yer alıyor. Bu doğrultuda yapılan çalışmalar ise sonucunu veriyor. Şimdiden takıma birkaç genç oyuncu monte edilmiş durumda. Marlon transferi ile ciddi bir avantaj daha elde edilmiş olacak.

Transfer Çalışmaları Aralıksız Sürüyor

Takımların göstermiş oldukları performanslar doğrultusunda yeni oyuncular için çalışmalar yapılmaya devam ediliyor. Bu sayede eksikliklerin tam anlamı ile giderilmesi hedefleniyor. Aynı zaman sezon sezonu hedeflerinin tutturulmasında da bu durumun çok önemli açık bir şekilde görülüyor. Yapılan transfer çalışmalarının oldukça önemli olduğunu söylemek mümkün. Sizleri bekleyen fırsatları Grandbetting ile yakından takip etmeye başlayabilirsiniz. 31 ağustos gününe kadar transfer süresi devam ediyor. Son güne kadar çalışmaların devam edeceğini belirtelim. Taraftarların istekleri de süreçte dikkate alınıyor. Oyuncu seçimlerinde de çok dikkatli olunduğunu belirtelim. Şimdi yakından takip edebilirsiniz.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir