Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Fenerbahçe transfer haberi

Fenerbahçe transfer haberi

admin admin - - 5 dk okuma süresi
11 0

Fenerbahçe’de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden yola çıkan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile beraber transferde kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Fenerbahçe kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak?

Jack Wilshere operasyonu

Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Phillip Cocu’yu İstanbul’a getiren özel uçağın önce Londra’dan Jack Wilshere’i aldığı ortaya çıktı. Arsenal ile olan sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan İngiliz futbolcu Jack Wilshere’in İstanbul’a getirildiği ortaya çıktı. Teknik direktör Phillip Cocu’yu Hollanda’dan getiren Koç Grubu’na ait özel uçağın önce Londra’dan Wilshere’i aldığı sonrasında Eindhoven Havalimanı’na indiği ve buradan Cocu ile ailesini aldığı belirlendi. 26 yaşındaki yıldız oyuncunun dün geldiği Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan basın mensuplarına gösterilmemek için Cocu ile çıkarılmadığı sonrasında başka bir araç ile otele götürüldüğü öğrenildi. Divan Oteli’nde konakladığı tahmin edilen Wilshere’in bugün stadı ve tesisleri gezdiği sonrasında ise ev baktığı ifade edildi. Fenerbahçe’nin Jack Wilshere transferinde resmi açıklama yapması beklenirken, oyuncuyu ikna eden isimlerden birisinin de Arsenal’de birlikte forma giydiği Mesut Özil olduğu ortaya çıktı. Öte yandan bir açıklama yapan Jack Wilshere yurt dışına transfer olabileceğini söyledi. Arsenal’ın serbest bıraktığı 26 yaşındaki star İngiltere dışında oynamak istediğini açıkladı. İtalyan medyası, Wilshere’in Milan ve Juventus’u reddettiğini, Sarı-Lacivertliler’e gitme ihtimalinin yüksek olduğunu yazdı.

Transfer döneminde sessizliğini koruyan ancak ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe için İtalyan gazeteci Tancredi Palmeri’den müthiş bir iddia geldi! Palmeri, Twitter hesabından, “Fenerbahçe’den güzel iş. Bas Dost için 15 milyon euro” yazdı. Sporting Lizbon’la sözleşmesini feshetmek isteyen Hollandalı oyuncunun dosyası hala FIFA’da…
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için dün sürpriz bir isim gündeme geldi. İskoçya’ya giden Sportif direktör Comolli’nin, hedefinde Glasgow Rangers forması giyen Kolombiyalı golcü Alfredo Morelos olduğu öğrenildi. BİBSpor’un haberine göre Comolli’nin, 22 yaşındaki golcü için Rangers ile masaya oturduğu ve görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği belirtildi. Bir dönem Beşiktaş’ın da ilgilendiği Morelos, geçen sezon Glasgow Rangers forması altında 43 maça çıkarken 18 gol atıp, 8 asist yaptı.

 

İngiliz basınına göre Crystal Palace’lı yöneticiler Ozan Tufan transferi için İstanbul’a gelecek. West Bromwich ve Fulham’ın da Milli futbolcuya talip oludğu belirtiliyor. Geride bıraktığımız sezon Glasgow Rangers forması giyen 33 yaşındaki Hırvat futbolcu daha önce Tottenham, QPR, Dinamo Kiev gibi kulüplerde de oynadı. Orta alanın merkezinde hücuma dönük oyunuyla dikkat çeken tecrübeli futbolcunun menacerler vasıtasıyla Fenerbahçe’ye önerildiği belirtildi. Ancak Kranjcar’ın ilerleyen yaşı bu transferde problem.

Mina bekleyişi

Fenerbahçe, Barcelona’da sadece 7 maçta forma giyen ancak Kolombiya’daki performansıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Yerry Mina’nın peşindeydi. Basında çıkan haberlerde ise Fenerbahçe’nin bu transferde aşama kaydettiği belirtiliyor.Fanatik’in bilgisine göre, Kolombiya Milli Takımı’yla Dünya Kupası’nda başarıyla görev yapan deneyimli futbolcunun, geleceğiyle ilgili olarak kararını bu hafta içerisinde vereceği belirtildi. Sarı-lacivertli idarecilerin, Mina için gittikleri Rusya’da önlerine düşen fırsat transferini de değerlendirdikleri öğrenildi. Geçmişte de defalarca Fenerbahçe’nin gündemine gelen Kolombiya kalecisi David Ospina’da umut doğdu. 1 yıl kontratı kalan Ospina Arsenal’de 3. kaleci durumuna düştü. F.Bahçe, Arsenal ile resmi görüşmeleri başlatma kararı aldı. Ospina ile Tigres de ilgileniyor.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir