Copyright © 2024 Tüm hakları saklıdır. News Tanıtım

Yükseliş Haber – Yukselishaber.com

  1. Anasayfa
  2. »
  3. Yaşam
  4. »
  5. Fenerbahçe son dakika transfer

Fenerbahçe son dakika transfer

admin admin - - 2 dk okuma süresi
11 0

Fenerbahçe yönetimi güçlü bir takım oluşturmak için yoğun bir çaba sarfederken, diğer taraftan da Sarı-Lacivertli ekibin yıldızlarına da talipler var. F.Bahçe’ye Zenit’ten transfer olmasına rağmen kariyerini Almanya’da sürdürmek istediğini belirten Giuliano için Almanlar tekrar harekete geçti. Geçen sezon Play-out maçlarıyla Bundesliga’da küme düşmekten kurtulan Wolfsburg, yeni dönemde korkulu rüya görmemek için şimdiden transfer hamlelerine başladı. Wolfsburg’un teklifinin 10 milyon Euro olacağı, F.Bahçe yönetiminin ise 12 milyon Euro isteyeceği öğrenildi. Giuliano’dan gelecek para yine transferde kullanılacak.

Damien Comolli imza töreninde teknik direktör ve transfer konularında isim vermekten kaçındı.

Fernandao ilk ayrılan oldu

2015’ten bu yana Fenerbahçe forması giyen 31 yaşındaki forvet Fernandao, Suudi Arabistan’ın Al Wehda takımına transfer oldu. Ali Koç transferin 3 milyon dolara gerçekleştiğini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Emre Çolak da Al Wehda takımına transfer olmuştu.Bir önceki sezon Ajax’a Avrupa Ligi’nde final oynatan ancak geçen sene Dortmund’da bekleneni veremeyen Hollandalı teknik direktör Peter Bosz’un Fenerbahçe’nin ilgi alanında olduğu iddia edildi. Öte yandan bu Hollandalı hocanın bir takımla anlaştığını söyleyen ama isim vermeyen Louis Van Gaal olabileceği de iddia ediliyor. Sarı lacivertlilerin son olarak dünyaca ünlü Hollandalı teknik adam Van Gaal’ı İstanbul’a davet ettiği iddia edildi. Kullanılan fotoğraf ise sahte çıktı. Son olarak Manchester United’ta görev alan dünyaca ünlü teknik adamın kararı bekleniyor. Öte yandan Damien Comolli’nin imza töreni Çarşamba gününe ertelendi.

Adı Fenerbahçe’yle anılan Zeljcko Buvac’ın Liverpool’daki durumunun belirsiz olduğu belirtiliyor. İngiliz basını Buvac’ın halen Liverpool’un sözleşmeli çalışanı olduğunu, takımdan resmen bir ayrılık olmadığını yazdı.

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir